Pastori Phelps oikeastaan tukee homoja!

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 7

Näin väittää konservatiivinen verkkolehti LifeSite.

Uutisjutussa todetaan pastori Fred Phelpsin tukevan kärjekkäillä mielenosoituksillaan todellisuudessa homojen asiaa. Hän samalla aiheuttaa huonoa mainetta ja tekee kristillisessä uskossa olevat ihmiset naurunalaisiksi.

Jutussa ihmetellään, mistä Phelps saa rahaa komeaan perheensä asumukseen ja matkusteluun mielenosoituksiin milloin minnekin. Hänellä ei tiedetä olevan juurikaan mitään tuloja.

*************
Voivoi sentään, että "uskovaisetkin" tekevät toisiaan naurettaviksi. On se niin väärin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kerrankin olen LifeSiten kanssa aivan samaa mieltä. ;-)

Itse ajattelen niin, että Phelpsin kaltaisilla uskonto on vain väline poliittiselle vaikuttamiselle ja vallantavoittelulle. Henkilökohtaisen uskon ja vakaumuksen kanssa sillä on tavattoman vähän mitään tekemistä.

7 kommenttia

Ainoa mahdollinen selitys on, että pastorin toimintaa rahoittaa homojen kansainvälinen salaliitto. Kieroja nuo homot.
Ren saattaa olla pikkuisen oikeassa. ;-)

Joku, mitä ilmeisimmin homppeli, on jo ehtinyt perustaa rahaston Phelpsin toiminnan tukemiseksi. Hän oli lahjoittanut seurakunnalle alkajaisiksi 100 dollaria, että Phelps selviäisi 10,9 miljoonan dollarin sakoistaan. Seurakunta palautti shekin todeten, etteivät ota vastaan lahjoituksia ystäviltä, eivätkä vihollisilta.

Rahaston perustaja pohtii asiaa näin: "Fred Phelps ja hänen Westboron Baptistikirkkonsa jäsenet saattavat olla tärkeimmät GLBT-aktivistit Stonewallin jälkeen. Miksikö? Yksinkertaisesti koska he antavat homofobikoille huonon maineen. Toisin kuin kaappihomofobit (stealth homophobes), Phelpsin klaani ei piilottele inhoaan vakan alle. Joka ainut kerta kun he ilmestyvät kansakunnan tv-ruutuihin, he osoittavat miljoonille amerikkalaisille juuri sen, kuinka rumalta näyttää ehta fanaattisuus."

"Jokaiselta amerikkalaiselta pitäisi kysyä: Oletko meidän puolellamme? Vai oletko Phelpsin puolella?"

Rahaston perustajan mielestä mitä useampi amerikkalainen saa nähdä Phelpsejä, sitä todennäköisemmin he asettuvat GLBT-yhteisön puolelle.

http://www.phagsforphelps.com/

***********

Alan itsekin kallistua juuri tuon rahaston alkuunpanijan näkemysten suuntaan. Mistä ihmeestä me saisimme Suomen oman "Phelpsin"? Alan olla oikeasti pettynyt Päivi Räsäseen. Häneltä on veto poissa. Varsinainen nyhverö tänä päivänä. Tarvitsisi kunnon homopotkun persuuksiinsa, että entinen meininki palaisi. Eikä Aslanistakaan ja Ari Puontista ole viime aikoina ollut mihinkään. Myönnän olleeni viime vuodet ilkeä Aslanille ja Puontille. Koetan parantaa tapani. Kunnon vihollinen pitäisi meillekin löytää. ;-)