Madeira homoille kielteinen

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 5

Madeira on Portugalin autonominen osa. Saaren presidentti kertoi Porto Santossa 18. elokuuta näkemyksiään homoista. Homoliitot ovat hänen mukaansa ”likaisia” ja ”degeneroituneita”. Sosialistit ajavat homoliittoja, mutta se ei ole politiikkaa, se on siivottomuutta. Näin Alberto João Jardim. Se merkitsisi kuolemaa niille arvoille, joita me portugalilaisina olemme oppineet jo kehdosta alkaen. Jardim ei myöskään hyväksy aborttilakia, jonka mukaan abortti sallittaisiin 10. raskausviikolle saakka. Se ei tule voimaan Madeiralla, hän vakuuttaa.

(QX.se)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

5 kommenttia

Tuo on yhden, kuitenkin korkeassa asemassa olevan henkilön mielipide. Se ei välttämättä tarkoita sitä, että läheskään kaikki olisivat siellä sitä mieltä. Kävimme viime maaliskuussa Madeiralla. Emme havainneet mitään erityistä kielteistä suhtautumista, paitsi yksi homotarjoilija, joka ensin nakkeli niskojaan ja sitten lopetti palvelemisen kokonaan. Maksoimme lopulta suoraan paikan omistajalle. Tippiä ei tippunut. Mitään muuta selitystä emme keksineet, kuin että tarjoilija on kaappihomo, joka ei muita homoja siedä.

Turistisesonki ei ollut alkanut. Joskus jopa yhden ruokailun jälkeen meitä ruvettiin pitämään kantakundeina ja melkein talutettiin kadulta uudelleen pöytään.

Madeira on rauhallinen ja turvallinen paikka, jota voin suositella erityisesti luonnosta kiinnostuneille pariskunnille. Lesbopareja näimme useitakin. Homoja vähemmän.
Kyllä homoja Madeiralla käy. Meitä oli viime joulun alla kolme kappaletta. Emme tulleet tietämään mitään homobaareista tai -elämästä, puhumattakaan palvelemattomista ja niskojaan nakkelevista tarjoilijoista, mutta sen sijaan kiersimme sen seitsemät levadat ja nautimme suunnattomasti retkistämme.