YouTubessa homovihamieliset klipit lisääntyneet

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 3

Saksalaine Queer.de kertoo, että YouTubesta löytyy yhä enemmän homojen loukkaamista ja kehotuksia väkivaltaan homoja kohtaan.

Jutussa on YouTubesta otettu kuva. Mies juoksee Berliinin kadulla lähellä Siegessäulea samana päiväänä kuin Berliinissä on suuri gayparaati ja lapussa lukee: Homot ulos. Jokaiselle vastaantulevalle homolle ja lesbolle hän huutaa: ”Homot ulos, ei suvaitsevuutta, me ei hyväksytä hinttejä”. Yksi vastaantulija ei hyväksy näitä mielipiteitä, mutta hän saa kuulla kunniansa: ”Senkin kyrvännielijä”, ”Ali-ihmisillä on nyt juhlat”,. yms.
http://www.queer.de/szene_politik_deutschland_detail.php?article_id=7196&ptitle=Homo-Krieg%20auf%20YouTube

Videon kuvaajaa etsiskellään. Berliinin väkvialtapuhelin Maneo on tehnyt rikosilmoituksen.

Eniten YouTubessa on homovastaisuutta musiikkivideoissa. Epäillään, että yllämainitun videon tekijät ovat samoja, jotka ovat tehneet ”Keine Toleranz”-videon. Räp-biisin on tehnyt G-Hot, maineikas räp-tähti. Hänestä oli uutinen täällä jo viime viikolla. G-Hotille on tullut kuitenkin jo vastapropagandaa YouTubeen.
http://www.youtube.com/watch?v=ryKo80yvOVk

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

3 kommenttia

Saksalaisen kansanedustajan Volker Beckin tiedotteen mukaan hän on tänään tehnyt poliisille tutkintapyynnön MyVideo.de-sivustolla olevista homovihamielisistä videoklipeistä, Ne ovat Volker Beckin mukaan kiihottamista kansanryhmää vastaan. Tällä hetkellä siellä on vielä video (ellei ole jo poistettu):
http://www.myvideo.de/watch/1867956

Jupakka lähti liikkeelle siitä, että G-Hot –räp-tähti julkaisi internetissä Keine Toleranz –kappaleen, jossa on homovihamielinen sisältö. MyVideo.de –sivun omistajat puolustautuvat, etteivät he vastaa klippien sisällöstä.
MyVideo on romanialainen yritys, joka näköjään on ottanut mallia YouTubelta. He eivät vastaa klippien sisällöstä.