Mike Rogers outtaa poliitikkoja

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006

Spiegel kertoo, että Mike Rogers (43v) on outannut jo 33 poliitikkoa. Yksi heistä oli vessaskandaaliin joutunut senaattori Craig. Craig oli taistellut vahvasti homoliittoja ja homojen oikeuksia vastaan. Jo vuonna 2004 eräs mies oli kertonut Mikelle olleensa seksisuhteissa Craigin kanssa. Mike sanoo kaksi vuotta vaienneensa asiasta. Sinä aikana hän keräsi lisää todisteita. Anonyymeistä lähteistä tuli lisää tietoa. Viimein lokakuussa 2006 hän outtasi Craigin BlogActive-blogissaan ja eräässä radioshowssa, jossa puhuttiin Mark Foleyin seksiskandaalista. Craig kielsi asian. Idaho Statesman –lehti lähti tutkimaan aisaa ja löysi kolme seksikumppania. Vielä kesäkuussa Craig torjui syytökset. Sitten tapahtui tämä ikävä vessakohtaus.

Mike Rogers sanoo, ettei hän sure muuta kuin Craigin vaimoa ja kolmea ottolasta. Mike on outannut kolmekymmentä republikaanipoliitikkoa ja demokraatteja kolme. Washington Post nimesi hänet äskettäin kongressin pelättyimmäksi mieheksi. Häntä kutsutaan ”saatanaksi”, ”kiristäjäksi” ja ”rikolliseksi”. Jos ihminen toimii homoja vastaan, mutta valehtelee omaa elämäänsä, on oltava oikeus outtaamiseen. Toiset ovat sitä mieltä, että ihmisten yksityisyys on jätettävä rauhaan, oli henkilö tehnyt mitä tahansa. Homolehti Out outtasi toukokuussa näyttelijä Jodie Fosterin ja CNN-ankkurin Anderson Cooperin. Monet vakiolukijat vihastuivat.

Mike Rogers ei puhu mielellään outtaamisesta vaan hän vain raportoi. Hän ei milloinkaan kertoisi näyttelijästä hänen yksityisyyttään. Mutta poliitikoista kyllä, jos nämä toimivat homoja vastaan. Hän käyttää tähän blogiaan. Siellä käy päivittäin 3000-4000 lukijaa. Nyt Craigin takia lukijoita oli 100 000 päivässä. Blog-sivu elää mainoksilla, mutta Rogersilla itsellään on vielä mediafirma ja info-web-sivu. Bloginsa hän aloitti kolme vuotta sitten, kun senaatti alkoi tehdä perustuslakimuutosta, jolla homoliitot kiellettäisiin. Silloin hän pyysi gay.com –sivulla vihjeitä homorepublikaaneista. Jälkeenpäin hän tapasi lähteitään ja keskusteli asiasta. Asia on niin herkkä, että virheitä ei saa tulla. Kukaan paljasstetuista poliitikoista ei ole nostanut oikeusjuttua.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ensimmäisenä hän paljasti Ed Schrockin. Tämä toimi aktiivisesti homoja vastaan mm. 2004 vaalikampanjan aikaan. Rogers liitti blogiin myös ääninauhan seksipuhelusta, ja kaksi viikkoa myöhemmin Schrock luopui vaalikampanjastaan.

Mike Rogers sanoo itse olevansa homo. Hän on aikaisemmin myös toiminut aktiivisesti homoliikkeessä. Rogers ei kerro, onko tulossa suuria paljastuksia. Mutta isot vaalit ovat edessäpäin.
http://www.spiegel.de/netzwelt/web/0,1518,505449,00.html

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!