Tamperelaisbaari Mixei joutui häirinnan kohteeksi

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Sami Mollgren

Tamperelainen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville suunnattu baari Mixei on joutunut häirinnän kohteeksi. 

- Tietoomme on tullut, että asiakkaitamme kohti on heitelty kananmunia autosta Mixein edustalla, kirjoitetaan paikan Facebook-sivulla

- Olemme erittäin pahoillamme ja harmissamme, että vuonna 2023 tällaista edelleen tapahtuu. Teemme tarvittavia toimenpiteitä, että tällainen tilanne ei enää toistuisi. Olemme olleet asiasta myös yhteydessä poliisiin.

Mixein toimitusjohtaja Väinö Kähkönen kertoo Ylelle, että Mixein ohi oli mennyt kolmen auton letka. Ensimmäisestä autosta oli heitelty kananmunia ja perässä ajaneista oli huudeltu asiattomuuksia. Kähkösen mukaan tapaus oli ensimmäinen laatuaan viime vuosina. Hän kuvaa nyt tapahtunutta 1990-luvun meiningiksi.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Poliisille on ilmoitettu tapauksista, mutta Ylen haastatteleman Kähkösen mukaan poliisin on vaikea tehdä asialle mitään, koska esimerkiksi autojen rekisterinumeroita ei saatu talteen.

Asiakkaiden turvaksi palkataan ylimääräinen järjestyksenvalvoja. Myös tupakkapaikan siirtoa ravintolan edustalta takapihalle pohditaan - joskin asiasta joudutaan keskustelemaan taloyhtiön kanssa. 

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!