Jenni Haukio kesän 2022 Helsinki Pride -tapahtuman suojelija

  • Uutinen
  • Pride
  • Sami Mollgren

Tasavallan presidentin puoliso Jenni Haukio on kesän 2022 Helsinki Pride -tapahtuman suojelija. Asiasta kerrotaan tapahtuman verkkosivuilla pride.fi. Helsinki Pride -viikko järjestetään 27.6.–3.7.2022.

Helsinki Pride -yhteisön nimeää yhteisöllisyyden yhdeksi tärkeimmistä arvoistaan. Toiminnan tavoitteena on luoda puitteet yhteisön ja yhteisöllisyyden rakentamiseen ja tukea sitä, että ihminen uskaltaa kohdata myös omat, tiedostamattomat ennakkoluulonsa. Helsinki Pride-viikon teemana on tänä vuonna “Kohtaamisia”, jolla halutaan tuoda esiin Helsinki Pride -tapahtuman perustehtävää: ihmisten kohtaamisen mahdollistamista ja yhteisöllisyyden tukemista näiden kohtaamisten kautta.

- Tasavertaisesti kohdatuksi, kuulluksi ja nähdyksi tulemisen tarve on ihmisyyden ytimessä, ja yhdistää meitä kaikkia yksilöllisistä ominaisuuksistamme riippumatta. Helsinki Pride rakentaa osaltaan maailmaa, jossa ihmisoikeuksien puolesta työskennellään niin kauan kuin epätasa-arvoa esiintyy, ja jossa jokaisella on täysi vapaus ilmaista itseään ja toteuttaa omaa persoonaansa, toteaa Jenni Haukio tapahtuman verkkosivuilla.

Virhe median upotuksessa.

Helsinki Pride aloittaa ensimmäistä kertaa kuukauden mittaisen tapahtumakokonaisuuden 1.6.2022. Yli 100 ohjelmanumeroa sisältävät keskustelutilaisuuksia, työpajoja, vertaistukitapaamisia, näyttelyitä sekä juhlintaa. Helsinki Pride -tapahtuma huipentuu 2.7.2022 järjestettävään Pride-kulkueeseen ja puistopiknikkiin.

Helsinki Pride 2019

Tulevat pride-tapahtumat ovat esillä tapahtumakalenterissa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!