Homoskandaali Hiidenmaalle?

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 3

Tallinnassa Öhtuleht kertoi pari päivää sitten, että homoklubi Angelin omistaja on ostanut huutokaupassa Hiidenmaalta vanhan rajavartioiden rauniotilan. Mitä sinne tulee? Luultavasti se ympäröidään tulevaisuudessa korkealla lankkuaidalla ja homot saavat siitä oman HOMOLANDin.

Saa nähdä, saako Öhtuleht aikaan kansannousun ja kauppa joudutaan purkamaan. Angelin toimitusjohtaja ei ole antanut haastattelua lehdelle.

Kartasta näkyy paikka (niemellä, hiekkarantaa, paratiisi?)
http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=256204&q=homo*

PS Lukijakommentteja on kolmisenkymmentä, mutta en jaksa niitä lukea.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

3 kommenttia

Öhtuleht on mielestäni suomalaisiin iltapäivälehtiin verrattuna keltaisempi versio. Itse suhteudun kyseiseen aviisiin ja sen juttuihin varsin varovaisesti.
SL Õhtuleht eli Ehtoolehti on myös nostanut Virossa puheenaiheeksi monia asioita, jotka ovat perinteisesti olleet enemmän tai vähemmän tabuja. Sitä ei parane kieltää, etteikö aviisi olisi myös toisinaan kirjoitellut tosi typeriä.

Lisäys (verkkosivuille tulleita kommentteja luettuani): EU-elimien olisi pikku hiljaa syytä alkaa syytää tukea (ei 141- vaan vaikka 69-tuki tai jokin ihan uusi kiva numero, eikä kansallisesti vaan ihan unionin budjetista), jolla saataisiin homoseksuaalisuuden olemusta kirkastettua vähän paremmin.

Alexander Stubb: Kun sä ymmärrät vähän meitä homoja, niin välitätkö viestiä sinne komissioon päin ja EU-parlamenttiin, että itäisessä Euroopassa meidät hinttarit sekoitetaan turhan usein pedofiileihin, ja uskoisin että usein tällaista asioiden sekoittamista tehdään ihan tarkoitushakuisesti. Sille tarttis oikeesti tehdä jotain. Mä (kolmikymppinen hinttari) ainakin tykkään kauheesti tommosesta vähän vanhemmasta (nelikymppisestä). Eli en oo "pede" kuten monet virolaiset homoja nimittää. Eikä toi mun nelikymppinen puoliskokaan oikein "pede" oo, kun minäkin oon ronskisti yli kolmenkymmenen... Niinq tällanen valistuskampanja nyt pitäs pistää pystyyn. Se olisi eurooppalaisen hengen mukainen asia.