Antti Holma Haluatko miljonääriksi -ohjelman juontajaksi

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 1
Antti Holma (kuva: Emmi Korhonen / Lehtikuva)

Näyttelijä Antti Holma on uusi Haluatko miljonääriksi? -ohjelman juontaja, kertoo Nelonen. Ohjelmaa pitkään juontanut Jaajo Linnonmaa kertoi aiemmin syksyllä luopuvansa juontajan tehtävästä.

- Tein sellaisen päätöksen, että mä en tee enää mitään, ellei sähköpostin osoitekentässä kerrota paljon siitä maksetaan. Sitten kun siinä luki: Haluatko miljonääriksi?, niin mun oli pakko reagoida. Sitten kävi ilmi, että juontaja ei ainakaan toistaiseksi saa miljoonaa tästä, vaan se on varattu kilpailijoille. Kyllä mä sitten kiinnostuin sen verran, että mä napsautin sen sähköpostin auki ja tässä ollaan, kertoo Holma Nelosen tiedotteessa.

- Tässä on ollut todella, todella hyvä juontaja aikaisemmin. Jaajo on tehnyt hirveän ison työn, miten läsnä ja lämmin ja hurmaava hän on ihmisten kanssa. Ne on isot saappaat, mihin täytyy nyt astua. Kun tämä on tullut selväksi, niin pikkusen on hikikarpalot alkaneet tulla otsalle.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Holma on tehnyt useita suosittuja podcasteja ja esimerkiksi tehnyt Cheekin roolin Veljeni vartija -elokuvassa.

Haluatko Miljonääriksi? -ohjelman 6. tuotantokauden kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä. Ohjelma nähdään Nelosella ja Ruudussa 2022.

1 kommenttia

Antti Holma avautuu Hesarin haastattelussa (31.12.2021) ja kertoo lopettaneensa mm. näyttelemisen, somekanavat, mielipiteiden laukomisen ja influensserin työt. Juttu on maksumuurin takana.

Jutun luettuani jäi mieleen ajatus siitä, että syvimmiltään Holma haluaa olla rehellinen ja aito. Nuo tehtävät, joita hän ei aio jatkaa, ovat ilmeisesti hänelle ei-rehellisiä, eikä aitoja. "Me käytämme ääliöitä asiantuntijoina, ja minä olen ollut yksi heistä", Holma toteaa.

Tuohon sanomiseen yhdyn täysin. Media täyttää kanava-aikaa kysymällä esimerkiksi kadulla mielipiteitä meiltä tavallisilta taatiaisilta hyvinkin vaativista asioista, joista asiantuntijatkaan eivät ole varmoja. Jos joku pyytäisi mielipidettäni jostakin asiasta, vastaisin, että mielipiteeni maksaa. Nykyisin lähes jokaisen yritysasioinnin jälkeen tulee mielipidekysely, jos yhteystieto on jäänyt jonnekin ylös. Dumppaan ne oitis. Miksi tekisin heille ilmaista työtä.