Räp-tähti: homous tuhoaa Amerikan

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006
  • 6

Amerikkalainen räppäri Ja Rule on kertonut vakaana mielipiteenään, että homoseksuaalisuus tuhoaa Amerikan. Hän jopa pelkää, että homot ja lesbot ottavat maan vihamielisesti hallintaansa. Marraskuussa häneltä ilmestyy uusi levy ja sen vuoksi on vähän reviteltävä puhumislihaksia.

Mies on 31-vuotias. Hän ei tunne mitään pelkoa huumeiden tai jengitaisteluiden vuoksi, vaan suurin vaara ovat homot. Hänen mukaansa tv-asemat ovat jo pitkään olleet homojen hallinnassa. MTV kuuluu olevan pahin. Siellä on iltapäivisin nin paljon homotilanteita, ettei hän antaisi murrosikäisen lapsensa katsella kanavaa. Siellä mainostetaan homoseksuaalisuutta.

Ks. kuva
http://www.gayboy.at/news/12008

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

6 kommenttia

Taas homoja vihaava räp-tähti


Amerikkalainen räppäri Trick Trick sanoo, että homot eivät tule pitämään hänen joulukuussa ilmestyvästä albumistaan, mutta hän ei kaipaa homojen rahoja. Hän sanoo MTV:ssä, ettei hän siedä homoja. Teksteissään hän kehottaa homojen murhiin ja vaatii, että Ellen DeGeneres ja Rosie O´Donnell räjäytetään taivaan tuuliin. Oikeusjuttuja varmaan nousee ja Amazonia on vaadittu poistamaan levy myynnistä.

Tekstiä "Villain"-albumsita:

„He goes both ways/Either way he’s gay/Ain’t no other way to say/He’s a f**king faggot so I’m lettin’ off my AK/Bust ‘em in his forehead/He ain’t worth lettin’ live/A man and man shouldn’t raise another man’s kids!“

(blue.fm)