Pride-juhlinta jätti ympäri Kaivopuistoa lojumaan valtavat roskamäärät

  • Uutinen
  • Pride
  • vaeltaja2006
  • 3
Tässä kuvassa juhlinta on vielä siistiä

Lauantai-iltapäivän ja illan pride-juhlinta teki Kaivopuistosta värikkään mutta nyt aamulla puisto on järkyttävässä kunnossa. Roskaa ympäriinsä kaikkialla.

Kaivopuiston vakituiset aamukulkijat katsovat harmissaan sotkua. Moni tietää, että täällä oli pride-juhlaa. Kun roskaa on levitelty ympäriinsä, maanantaina kaupungin siivouspartiot joutuvat keräämään roskat yksi kerrallaan. Siinä menee melkein yksi työpäivä.

Kaivopuistossa on monenlaisia juhlia, joista jää sotkua. Esim. koulujen loppuessa juhlinta on ollut hurjaa ja roskien levitys tehokasta. Euroopan liikkuva väestö kerää tölkkejä, mutta kaikki lasiset pullot jäävät puistoon, koska niistä ei saa riittävästi panttirahaa painoon verrattuna.

Kuvagalleriassa ensimmäisinä on kaksi kuvaa puiston länsilaidalta, jossa nähtiin eilen ns. anarkistilippuja ja suuri määrä poliiseja.Nyt aamulla paikka oli siisti.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

3 kommenttia

Vähän suttaista menoa, juu. Sietäisi ihmisten kerätä jätöksensä. Toivottavasti kaupunki on palkannut nuoria kesätöihin.

Toivotaan myös, että puiston länsilaidalla, jossa nähtiin eilen ns. anarkistilippuja ja suuri määrä poliiseja, ei korona päässyt leviämään. Tai siinä varsin tiiviin näköisessä kulkueessa, joka nämä vähemmän roskaa jälkeensä jättäneet puistoon toi. Ei ole kovin siistiä, jos lähipäivinä todetaan, että tartunnat ovat päässeet leviämään.
Nuo roskien jättämisethän ovat toistuneet useina vuosina ja ongelmaan pitäisi kyllä valmistautua paremmin ja muistuttaa Pridettäjiä rakastamaan paremmin puistoluontoakin.

Toki tuo ei muuten sitten ole poikkeavaa, vaan monissa muissakin puistotapahtumissa toistuu tuo roskaaminen.
Homo sapiens sapienseilla on vielä ajattelemisessa opittavaa.