Joukkorahoitusprojekti: Queer-ystävällinen kahvila-baari Kvääristö

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
  • 2
Kahvila-baari Kvääristö pyritään saamaan pystyyn joukkorahoituksella (kuva Kvääristön Facebook-sivulta)

Kvääristöstä on määrä tulla joukkorahoituksen avulla perustettu queer-naisille ja muunsukupuolisille suunnattu baari-kahvila Helsinkiin. 

Asiasta on kirjoittanut blogissaan esimerkiksi varainhankinnasta ja joukkorahoituksesta kiinnostuneeksi kolmannen sektorin moniosaajaksi esittäytyvä Jussi Koiranen.

Kahvila-baaria pyörittämään on perustettu Queer Group Oy -niminen yhtiö. Helsinkiin suunniteilla olevan baari-kahvilan perustamiseen pyritään keräämään joukkorahoituksella 30 000 euroa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kesäkuun lopussa joukkorahoitusalusta Mesenaatissa alkanut vastikkeellinen joukkorahoituskampanja jatkuu 22. elokuuta asti. Kampanjan vastikkeina on lahjakortteja, avajaislippuja, vip-asiakkuuksia, määräajan avoin kahvi- ja teepiikki sekä nimen saaminen tukijatauluun ja markkinointituotteita. Arvokkaampiin vastikkeisiin kuuluu esimerkiksi pääsy viinilistan suunnittelutapahtumaan ja nimetty drinkki.

Projektin etenemistä voi seurata Mesenaatin ohella myös Kvääristön Instagram- ja Facebook-sivuilla.

2 kommenttia

Kvääristön joukkorahoituskampanja näyttää saavuttaneen minimitavoitteensa. Nyt torstaina 12.8. koossa on 31 655 euroa. Kampanja jatkuu ja maalina on 100 000 euron saaminen kokoon.
Rahoittajien haku päättyi 22. elokuuta. Siihen mennessä kaikkiaan 959 mesenaattia oli luonut 47 785 euron pääoman.