Facebookin uuden markkinointijohtajan vastuulla myös vuoropuhelu eri taustoista tulevien ihmisten kanssa

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren

Sosiaalisen median jätti Facebook nimitti itselleen uuden markkinointijohtajan. Alex Schultz vastaa myös yhtiön vuoropuhelun kehittämisestä eri taustoista tulevien ihmisten kanssa.

Suomessa asiasta kertoi ensin Markkinointi & Mainonta.

Avoimesti homoseksuaalisuudestaan kertonut Schultz on aiemmin työskennellyt eBaylla ja vuodesta 2007 lähtien Facebookilla. Tiistaina julkaisemassaan kirjoituksessa hän kertoo alan muuttuneen 15 vuoden aikana hyväksyvämmäksi. Hän kertoo, ettei tuolloin Yhdysvaltoihin muuttaessaan ja Facebookin palvelukseen tullessaan voinut alalle tullessaan sanoa olevansa ylpeä homoseksuaalisuudestaan

- Facebook on ensimmäinen paikka, jossa olen kokenut voivani turvallisesti olla homoseksuaali ja avoin siitä.

Virhe median upotuksessa.

Facebook on viime vuosina paitsi kamppaillut tietoturvakysymysten kanssa, myös ollut monien muiden sosiaalisen median palveluiden lailla suurennuslasin alla siitä, että palvelut ovat mahdollistaneet esimerkiksi erilaisia vähemmistöjä koskettavan asiattoman sisällön levittämistä ja hämärää vaalivaikuttamisen. Toisaalta niin Facebook kuin monet muutkin sosiaalisen median palvelut ovat kertoneet toimenpiteistä, joilla kyseenalaista toimintaa suitsitaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!