SAS on avannut omat sivut homomatkailijoille

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Druusi
  • 1

Scandinavian Airlines on avannut omat sivut homomatkailijoille, kertoo HS 2.7.2008. Nettisivuilla SAS:n oma henkilökunta kertoo vinkkejä Tukholmaan ja Kööpenhaminaan suuntaaville gay-matkailijoille.

SAS juhlistaa nettisivujensa kautta Tuhkolmassa järjestettävän EuroPriden 10-vuotisjuhlavuotta, sekä haluaa tuoda oman panoksensa ensi vuonna Kööpenhaminassa pidettävään World Out Games -urheilutapahtumaan. SAS on World Out Gamesin yksi sponsoreista.

HS:n uutinen asiasta: http://www.hs.fi/talous/artikkeli/SAS+avaa+oman+nettisivuston+homomatkailijoille/1135237601483

SAS:n homosivut: http://www.flysas.com/en/Promotions-and-prices/gay/Gay-Copenhagen/

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

SAS on avannut uuden gay-sivun myös saksankielellä. Edellisessä viestissä on englanninkielisen sivun osoite (tosin se sivu ei ainakaan nyt aamulla avautunut).

SAS on nyt ensimmäinen eurooppalainen lentoyhtiö, joka suuntaa markkinoitaan HLBTI-väelle. Sivuston erikoisuutena ovat oman henkilökunnan antamat vihjeet Kööpenhaminan ja Tukholman kävijöille. Sivusto valmistui sopivasti juuri ennen Tukholman Euro Prideä 2008. Ensi vuonna Kööpenhamina on isäntänä World Out Games 2009 -tapahtumalle. SAS on kisojen partner-yritys ja samalla virallinen lentoyhtiö.

SAS toimii yhdessä Tukholman ja Köpiksen turistitoimistojen kanssa. Yhteistyökumppaneina ovat myös QX ja Copenhagen Gay Life ja näiden kanssa yhteistyössä tehdään kaupunkikarttoja, matkaoppaita ja tapahtumakalentereita HLBTI-väelle.
http://www.flysas.com/de/de/Angebote/Skandinavien/Gay-Scandinavia/Gay-Copenhagen/