ECMC:n pitkäaikainen sihteeri Daniel Dumont on kuollut koronaviruksen aiheuttamaan sairauteen

  • Uutinen
  • Yleiset
  • vaeltaja2006
Kuvassa Daniel Dumont (oik.) ja Tom of Finland -säätiön perustaja ja johtaja Durk Dehner (vas.). Kuva on otettu elokuussa 2016, kun Helsingissä vietettiin ECMC:n vuosikokoukseen liittyvää juhlaa.

Eurooppalaisten nahka- ja fetissikerhojen kattojärjestön, ECMC:n pitkäaikainen sihteeri Daniel Dumont kuoli maaliskuun lopulla Belgiassa koronaviruksen aiheuttamaan sairaustilaan. Hän oli pitkään belgialaisen nahkakerhon MSC Belgian puheenjohtajana ja vuodesta 2009 alkaen kattojärjestö ECMC:n pääsihteerinä.

Daniel Dumont oli syntynyt helmikuun 24. pnä 1959. Häntä pidettiin avoimena ihmisenä ja hän muodostui jonkinlaiseksi ikoniksi eurooppalaisessa nahkaskenessä. Hänellä oli satamäärin ystäviä ympäri Eurooppaa. Hän verkostoitui hyvin ja hänen oli helppo tutustua uusiin ihmisiin. ECMC:n sihteerinä hän hoiti kattojärjestön juoksevat asiat ja vuosittaiset kokoukset. Hän kiersi paljon kerhoissa ympäri Eurooppaa. Suomessa hän oli ainakin vuonna 2016, jolloin kattojärjestön vuosikokous pidettiin Helsingissä. Hän liikkui paljon saksankielisellä alueella, mm. Kölnissä, ja hän oli vakituinen kävijä Berliinin Folsom Europe fetissitapahtumassa. Hän oli mukana luomassa hyvät suhteet Schwestern der Perpetuellen Indulgenz -ryhmiin ja nämä koristeellisiin nunna-asuihin pukeutuneet ”sisaret” olivat säännöllisesti mukana misterkilpailuissa eri kaupungeissa. Brysseliläinen sanomalehti La Capitale kertoi uutissivullaan Danielin kuolemasta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Nahka- ja fetissikerhoihin tieto Danielin kuolemasta tuli nopeasti. Hän oli ollut syntymäpäiviään viettämässä Antwerpenissä pari viikkoa aikaisemmin ja alkanut tuntea itsensä sairaaksi pari päivää myöhemmin. Puolitoista viikkoa myöhemmin tilanne paheni ja hän joutui sairaalaan. Ennen menehtymistään hän oli kaksi päivää koomassa hengityskoneessa.

Virustilanteen vuoksi kaikki nahka- ja fetissitapahtumat on ainakin alkukesän ajalta peruutettu Suomessa ja eri puolilla Eurooppaa. Suomesta ECMC-kattojärjestöön kuuluu MSC Finland.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!