Kirjakauppaan murtautuneet miehet unohtuivat juomaan kesken keikan

  • Uutinen
  • Yleiset
  • Sami Mollgren
Joitain vuosia sitten Gay's the World -kirjakaupan kiinteistössä tehtiin remonttia (kuva: Mikko Kivinen)

Kaksi miestä murtautui lontoolaiseen Gay's the World -kirjakauppaan, mutta eivät saaneet varsinaista saalista, sillä he löysivät alkoholia ja keskittyivät ryyppäämiseen.

Murrosta vuonna 1979 perustettuun homo- ja lesbokirjallisuuteen erikoistuneeseen Lontoon Sohossa sijaitsevaan kirjakauppaan kertoo Pink News.

Tapaus sattui sunnuntaina 9. helmikuuta aamuyöstä. Kaksi miestä rikkoi kirjakaupan etuoven lasin. Ulkopuolinen oli kuullut ikkunan särkyvän ja hälytti paikalle virkavallan. Kun poliisi saapui, olivat murtautujat alakerrassa juomassa proseccoa. Sitä ennen nämä olivat jo nauttineet henkilökunnan juhlista jääneen tequila-pullon.

Henkilökunta olettaa murtautujien etsineen lähinnä käteitä rahaa. Kun sitä ei löytynyt, olivat tekijät keskittyneet tietokonetarvikkeiden viemiseen, mutta alkoholin löytyminen oli muuttanut tapahtumien kulun. Toinen murtautuneista joutuu vankilaan kuudeksi kuukaudeksi ja toinen sai 16 viikon ehdollisen tuomion, vuoden koeajalla.

Tapauksen jälkeen liikkeen Twitter-viestissä todettiin tapahtunut ja mainittiin liikkeen olevan hieman sotkuinen. Avaamisen luvattiin tapahtuvan mahdollisesti myöhemmin päivän aikana, jahka poliisi antaa siihen luvan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

- Ainakaan kyseessä ei ollut viharikos.

Kirjakauppa on historiansa aikana joutunut lukuisia kertoja ilkivallan ja hyökkäysten kohteeksi.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!