Oliko Hugh Hefnerillä homoseksiä?

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006

Levengoodin haastattelussa Linda Lampenius kertoi erikoisia tarinoita Playboyn perustajan Hugh Hefnerin residenssistä. Lindakin oli siellä vieraana.

Hefner ei tyytynyt elämässään pelkkään heterouteen, vaikka puputyttöjä vilisi joka puolella. Steven Wattsilta on lokakuussa tulossa kirja "Mr. Playboy: Hugh Hefner and the American Dream" ja siinä on monenlaisia pikantteja tarinoita tästä nyt jo 82-vuotiaasta playboy-keisarista. Hän oli ainakin yhden kerran (!) kokeillut myös homoseksiä. Eräänä iltana hän sai tarjouksen Chicagon keskustassa. Hän sanoi: "Miksipä ei", ja näin hän lähti tähän kiinnostavaan kokeiluun. Asian tunteva taho kertoi, että kyseessä oli vain oraaliseksi.

Gay-pornotähti Al Parker kertoo muistelmissaan työskentelystään Playboy-mansionissa. Juhlat olivat aina erikoisia. Hän oli aluksi järjestysmiehenä, sitten mm. elokuvakoneen käyttäjänä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mutta ryhmäseksikokemuksiakin oli. Kerrankin oli nelikko: Hän, veli, ja molempien vaimot. Tv:ssä pyörii sarja "The Girls of the Playboy Mansion". Lindan mukaan sarja ei todellakaan vastaa todellisuutta.

Hugh Hefner on vaaleissa demokraattien puolella, ja hän on kerännyt huomattavan summan vaalikassaan.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!