Gayristeily tulossa

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006
  • 7

Homoristeily toi Köpiksen yöelämään melkoisen lisäpiristeen viime viikon torstaina ja perjantaina. Kaksi tuhatta loistoristeilijä GTS Celebrity Constellationilla risteilevää homoa oli aloittamassa kierrosta Itämerellä. Tivolissa oli perjantiana juhlailta, kun siellä Chaka Khan, lauludiiva, piti 35-vuotistaiteilijajuhlaansa. Risteilijän väki poikkeaa Berliinissä, sitten seilaillaan Tallinnaan, Pietariin ja Helsingissä ollaan 18. heinäkuuta klo 7-17. Missä satamassa? Tiedustellaan asiaa tuntevilta.
(lähteenä mm. QX, siinä kuvia Köpiksen juhlista)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

7 kommenttia

Tänään risteilyvieraat ovat päivän Tallinnassa. Varmaan piristää Tallinnan katukuvaa, kun 2000 homoa nousee maihin.

Perjantaina Celebrity Constellation on Helsingissä klo 0700-1800 Hernesaaren B-laiturissa (katuosoite on Henry Fordin katu). Sinne pääsee mm. bussilla 14 B Albertinkatua (Meilahden klinikat -Hernesaari) ja 16 (Hakaniemi - Hernesaari).

Celebrity Constellation on yksi suurimpia risteilijöitä, toistakymmentä kerrosta. Yleensä siinä matkustaa pari tuhatta matkustajaa, lähes kaikki ökyrikkaita eläkeläisiä, jotka tutustuvat Helsinkiin pikaisella bussikierroksella Stockmannille ja Temppeliaukion kirkkoon.

QX:n sivuilla on kuvia pool-partysta laivalla pari päivää sitten.
http://www.qx.se/resa/7281/fullsatt-vid-poolen-i-gassande-sol
Olisi ollut mukavaa nähdä kuvia itse laivastakin. Homot eivät niinkään kiinnostaneet.