Tulevassa Tell Me Why -seikkailupelissä transsukupuolinen hahmo

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren

Kesällä 2020 julkaistava Alaskalaiseen pikkukaupunkiin sijoittuva Tell Me Why -peli on tarinallinen seikkailupeli, jossa kaksossisarukset Tyler ja Alyson Ronan käyvät läpi muistoja lapsuudestaan. Kuten oikeassakin elämässä, eri ihmiset muistavat asioita eri tavoin, ja pelaajan on päätettävä, kumpaa näkökulmaa kulloinkin uskoa.

- Pelin tarinan edetessä pelaajat käyvät läpi identtisten kaksosten erilaisia muistoja merkittävistä tapahtumista, ja valitsevat kumpaa muistoa uskoa, kertoo peliprojektia johtava Florent Guillaume.

Näillä valinnoilla on lopulta vaikutusta identtisten kaksossisarusten välisen siteen vahvuuteen ja heidän tulevaan elämänpolkuunsa.

Pelin hahmoista Tyler on transmies. Peli on toteutettu yhteistyössä hlbti-vähemmistöjen yhdenvertaisuutta edistävän GLAAD-järjestön kanssa.

Pelistä kerrotaan esimerkiksi Microsoftin Xbox-pelikonsolin uutissivuilla.

Amerikkalaisjärjestö GLAAD (Gay and Lesbian Alliance Against Defamation) pyrkii vaikuttamaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä mediassa annettavaan kuvaan. Se toimii tapahtuvaa vahingollisten tietojen levittämistä vastaan. Järjestö myös jakaa gaalatapahtumissaan vuosittain palkintoja merkittäville mediavaikuttajille ja erilaisille mediailmiöille ja -töille joissa käsitellään hlbti-ihmisten asioita.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ranskalainen pelitalo Dontnod Entertainment kertoi uudesta pelistä Lontoossa järjestetyssä Microsoftin X019-tapahtumassa. Microsoftin tuella tehdyn kolmen episodin mittaisen pelin on määrä tulla kesällä 2020 saataville sekä Xbox Onelle että PC-koneille.

Tell Me Why -pelin kehittäjät ovat aiemmin toteuttaneet Life is Strange -pelisarjan.
 

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!