Naisparin rakkaustarina automainoksessa

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 1

Ranskalaisen Renault Clio -automallin 30-vuotista historiaa esiin tuovassa mainosfilmissä nähdään tuokiokuvia kahden naisen elämän varrelta. 

Tarinassa Britanniasta kotoisin oleva tyttö matkaa Ranskaan ja tutustuu siellä tyttöön. Nämä ystävystyvät ja tuokiokuvissa nähdään näiden kasvavan. Automerkki on jatkuvasti mukana taustalla. Aikuistuessa romanttiset tunteet tulevat mukaan, ja naiset suutelevat, Renault Cliossa. Elämänpolkujen mutkaisuuskin tulee mainoksessa kuvattua: brittinaisen isä ei ilahdu tyttärensä suhteesta ja ranskalaisnainen päätyy naimisiin miehen kanssa. Ajan kuluessa asiat ja asenteetkin muuttuvat, tarinan naisten yhteisen elämän kannalta paremmiksi.

Tarina on saanut suitsutusta elämänmakuisuudestaan sosiaalisessa mediassa.

Brittijulkaisu The Independet on haastatellut autovalmistajan ja sen käyttämän mainostoimiston edustajia.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

- Halusimme inhimillistää ja juhlistaa paitsi Renault Clion kehitystä kolmen vuosikymmenen aikana, myös kulttuurissa, yhteiskunnassa ja elämässä tapahtunutta edistystä sinä aikana, kertoo Renault UK:n markkinointijohtaja Adam Wood.

- Monet asiat ovat muuttuneet näiden kolmen vuosikymmenen aikana. Vaikka teknologia, muotoilu, asenteet ja kulttuuri aina vaihtelevat ja muuttuvat, yksi asia pysyy niin kauan kun ihmisillä on sydän: rakkaustarina. Kyse on yksinkertaisesta ja yleisinhimillisestä tarinasta kahden sielun elämän, rakkauden ja intohimon matkalla, kertoo Publicis Poken luova johtaja Dave Monk.

1 kommenttia