Julius ja Ville ovat yksi Muuttopäiväkirjat-sarjan yhteen muuttavista pareista

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
Yle TV2:n tositelevisiosarja Muuttopäiväkirjat kertoo tarinoita yhteen muuttamisesta.

Yle TV2:n Muuttopäiväkirjat on kymmenosainen tositelevisiosarja yhteen muuttavista nuorista pareista. Yksi sarjan pareista ovat varusmiespalvelustaan suorittava Julius, 22, ja taksiyrittäjä Ville, 21.

Yhteisiä haaveita, kädestä suuhun elämistä, ihmissuhdesoppaa ja toiseen tutustumista. Laskut pitää saada maksetuiksi, ruokaa pitää opetella valmistamaan, kumppani pitää ottaa huomioon ja ylipäätään opetella elämään yhdessä. Uusi ohjelmasarja näyttää, miten neljän nuorenparin elämä sujuu, kun hynttyyt laitetaan yhteen. Parien arkea ja juhlaa seurataan puoli vuotta eri puolilla Suomea. Tuloksena on rehellinen kuvaus nuorten Suomesta, jossa ilot ja surut ovat hyvin erilaisia.

Esillä sarjassamiesparin lisäksi ovat viisihenkisen uusioperhe, luonteiltaan erilaiset opiskelija ja kausityötön, eri rytmissä elävät sekä lapsuuden kodeistaan pois muuttava parin. Sarjassa nuorille pareille annetiin puoleksi vuodeksi kamerat, joilla he taltioivat arkeaan muuttaessaan yhteen. Ohjelmaan haettiin pareja alkusyksystä 2018.

Sarjan on tuottanut Filmaattiset Oy.

Sarja on katsottavissa Yle Areenassa ja TV2:ssa maanantaisin 7. lokakuuta alkaen. Uusintoja on luvassa pitkin viikkoa. 

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!