Venäläismies: iPhone muutti homoksi - haastaa Applen oikeuteen

  • Uutinen
  • Sattumat
  • Sami Mollgren
  • 1

Venäläismies vaatii miljoonan ruplan (n. 14 000 euron) vahingokorvauksia älylaitevalmistaja Applelta, koska miehen mukaan se ajoi hänet homoseksuaalisuuteen. Govorit Moskva -radioaseman uutisoimasta asiasta kertoo The Moscow Times.

Kantaja väittää "uppoutuneensa samaa sukupuolta olevien välisiin suhteisiin" tänä kesänä saatuaan 69 GayCoinia iPhoneensa vuonna 2017 ladattuun kryptovaluuttasovellukseensa. GayCoin on sateenkaarivähemmistölle suunnattu kryptovaluutta. Kantaja kertoo tuntemattoman lähettäjän oheistaneen englanninkielisen viestin "Don't blame until you do that", jonka oli tulkinnut tarkoittavan "Älä tuomitse kokeilematta".

- Ajattelin, että miten voin tuomita jotain kokeilematta. Ja päätin kokeilla samaa sukupuolta olevien välisiä suhteita, kirjoittaa Razumilow kantelussa, jonka Govorit Moskva julkaisi keskiviikkona.

D.E. Razumilov -niminen kantaja jatkaa kantelussaan, että kahden kuukauden jälkeen hän ei pääse ulos suhteesta samaa sukupuolta olevan kanssa, ja kertoo vakituisesta poikaystävästään, eikä tiedä miten selittäisi asian vanhemmilleen. Hän myös toteaa elämänsä muuttuneen huonompaan suuntaa viestin saatuaan, eikä usko elämänsä tulevan enää normaaliksi.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Razumilov syyttää Applea "manipuloivasta työntämisestä homoseksuaalisuuteen", jonka hän katsoo johtaneen "moraaliseen kärsimykseen ja haittaan mielenterveydelle".

Asiaa on määrä käsitellä Presnenskin käräjäoikeudessa 17 lokakuuta.

1 kommenttia

Siis aivan ihanaa asiaa! Jouduin itse ostamaa IPhonen, vaan ei se minusta homoa saanut tekemälläkäkkään, Se ei myöskään onnistunut muuttamaan minua heteroksi - onneksi!