USA: Pappisseminaareissa homoseksi loppunut

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 6

Vatikaanin virallisen selvityksen mukaan Amerikan katolisissa pappisseminaareissa on pystytty lopettamaan lähes täysin homoseksuaalisuus, vaikka edelleenkin välillä esiintyy siveettömyystapauksia. Amerikan piispat julkaisivat viime viikolla katolisen kasvatuskongressin selonteon, ja siinä voitonriemuisesti kerrotaan homoseksuaalisuuden katoamisesta pappiskoulutuksessa. Joitakin siveysongelmia on ollut, mutta ne eivät ole pelkästään homo-ongelmia. Yleensäkin seminaarien johto toimii näissä tapauksissa nopeasti ja vastuullisesti.

Selonteossa käsitellään myös munkkioppilaitoksia. Jotkut arvostelijat syyttävät, että niissä suhtaudutaan liian ymmärtäväisesti tai löyhästi selibatiaan, homoseksuaalisuuteen ja ylipäätään kirkon opetukseen. Selonteon mukaan niissä edelleen suhtaudutaan kaksiselitteisesti homoseksuaalisuuteen. Amerikassa on 40 580 pappia ja heistä kolmasosa kuuluu johonkin munkkiveljeskuntaan.

http://blog.beliefnet.com/news/2009/01/vatican-homosexual-behavior-in.php

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

6 kommenttia

Karrmeaa! Eikö mihinkään voi enää luottaa??
Vaeltajan siteeraamassa uutisessa mielenkiintoinen on väite homoseksuaalisuuden loppumisesta. Vatikaani ei edelleenkään ymmärrä asiaa kunnolla tai ei halua ymmärtää. Amerikan likaista pedofiliajuttua yritetään nyt siloitella tällä tavoin. Homoseksuaalisuus ei ole minnekään kadonnut. Joissakin maissa yhä edelleen katolinen pappisammatti on monelle homolle ainoa pakotie pakkoavioliitosta.

Ei homoseksuaalisuus mihinkään ole pappisseminaareista kadonnut. Se vain piilotetaan.