Saara Aallon kappale on Lontoon priden virallinen laulu

  • Uutinen
  • Pride
  • Sami Mollgren
Saara Aalto esiintyi elokuussa 2016 Hangossa pride-tapahtumassa.

Saara Aalto esiintyy Lontoon pridessa. Hänen kappaleensa "Dance Like Nobody’s Watching" on nimetty Pride in London 2019 -tapahtuman viralliseksi lauluksi.

Asiasta kerrotaan Lontoon priden verkkosivuilla, levy-yhtiö Warner Musicin tiedotteessa ja Saara Aallon omalla Twitter-tilillä. 

Valintaa perustellaan sillä, että se sisältää priden todellisen merkityksin kannustamalla kaikkia elämään elämäänsä ikään kuin kukaan ei tuomitsisi ketä rakastat.

Aalto esittää kappaleensa priden-kulkueen jälkeen käynnistyvässä Trafalgar Squaren päätapahtumassa lauantaina 6. heinäkuuta. Päätapahtuman lisäksi Aalto esittää kappaleen myös tapahtuman gaalaillallisella.

Lontoon pride-kuukausi käynnistyy lauantaina 8. kesäkuuta ja päättyy sunnuntaina 7. heinäkuuta.

Aalto on esiintynyt Lontoon pride-tapahtumassa kahtena aiempanakin vuonna. Viime vuonna hänet nähtiin muissakin pride-tapahtumissa, esimerkiksi Helsingissä, Cardiffissa ja Tukholman Europride-tapahtumassa. Hanko Pridessa hän esiintyi elokuussa 2016. Aalto tuli tunnetuksi Britanniassa ja monissa muissakin Euroopan maissa syksyllä 2016, kun hän osallistui sikäläiseen X Factor -kilpailuun ja saavutti toisen sijan.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!