Sami Kosonen on murhattu – Salkkareiden yllätykset jatkuvat

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006
  • 2
Tässä Salattujen elämien ulko-ovella Huvilakatu 23 vierailee lähes päivittäin ihmisiä ympäri Suomea. Kaikkien on saatava ovella selfie.

Mtv:n Salatuissa elämissä tapahtuu jälleen. Kalle lähti yövuoroon, toivotettiin hyvät yöt ja vakuutettiin, että rakastetaan. Kalle oli päättänyt kosia ja oli tarkoitus mennä naimisiin. Seuraavana aamuna Sami löytyi hissistä puukotettuna. Kuka on murhaaja?

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Rikosylikonstaapeli Sami Kosonen ja Salkkareiden vanha tuttu, ylilääkäri Kalle löysivät toisensa viime syksynä. Hankittiin yhteinen vinttiasunto Pihlajatieltä (Huvilakadulta?). Jokaisessa jaksossa Kalle joutui vaivaannuttaviin tilanteisiin ja hän mokaili kaiken aikaa, mutta rakkaus leiskui.

Kallen elämässä oli aikaisemmin Lari, mutta Lari on nyt jo mennyyttä elämää. Kalle halusi jättää kaiken taakseen ja keskittyä Sami Kososeen. Sami oli nyt ainoa oikea. Tosin rakkaudessa oli rosoja. Kun asuntoa sisustettiin, paikalle riensi Kallen entinen heila. Mutta kaikki katsojat olivat takuulla rakastuneet Kallen Samiin.

Yksi paha episodi oli, että Kalle tartutti Samiin klamydian ja syötti Samille antibioottia vakuuttaen, että pillerit olivat vitamiinipillereitä. KunSami halusi kosia ravintolassa Kallea, Kalle oli juuri sanonut Samille, että hän on tartuttanut Samiin sukupuolitaudin. Sami oli jo tilannut kuoron ja kakun ja sormukset ja --- voi kauheaa! Koko konkkaronkka tuli paljastuksen jälkeen pöydän viereen laulamaan.

Mutta nyt on tapahtunut jotain dramaattista. Ulla löysi aamulla Samin ruumiin hissistä. Kalle ei ehtinyt kosia.

Monet epäilevät Akia, toiset Terhoa. Kuka on murhaaja? Yksi henkilö on jo pidätettynä. Kuulustelut alkavat. Toivottavasti Kalle toipuu.

2 kommenttia

Näin se päättyi edellinenkin sarjan merkittävä homosuhde. Juuri kun oltiin menossa naimisiin, niin toinen kuolee.
Olen pistänyt merkille, että kirjallisissa ja muissakin homotarinoissa aika usein homo kuolee. Joskus tätä ihmettelin. Minulle selitettiin, että kysymyksessä on tyylilaji. Psykologiselta kantilta näen tuon vain ja ainoastaan merkitykseltään homouden hyväksymättämyytenä taikka torjuntana.

Toki toisinaan joku näyttelijä halutaan taikka haluaa pois sarjasta ja hänet kirjoitetaan jotenkin ulos. Kauan sitten esitetty sarja Hyvät herrat piti sisällään homomiehen. Hän ehkä halusi sarjasta lopulta ulos. Jakso meni jotenkin niin, että hän ryöväsi jostakin kasan rahaa ja lähti rahojen kanssa pakoon Suomesta. Jotenkin kökkönen ja epämiellyttävä uloskirjoitus.