Antti Holma vastaa kuuntelijoiden kysymyksiin uudessa podcast-sarjassaan

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 3
Antti Holma (kuva: Bauer Media)

Auta Antti! -podcast-sarja käynnistyi 7. joulukuuta RadioPlay-palvelussa. Antti Holma vastaa perjantaisin julkaistavissa jaksoissa kuulijoiden lähettämiin kysymyksiin.

- Auta Antti! on täysin omanlaisensa kokonaisuus. Vaikka päällimmäisenä onkin huumori, niin Holma tuo vastauksissaan esille vakavampiakin aiheita ja ottaa kantaa moniin asioihin. Jaksoja kuunnellessa vuorotellen naurattaa, nolottaa, häkellyttää ja ihmetyttää. Joka tapauksessa viihdyttävyysarvo on äärimmäisen korkea, kertoo RadioPlayn tuotepäällikkö Kirsi Takala.

Antti Holma on julkisuuden myötä saanut paljon yhteydenottoja, joissa häntä pyydetään ottamaan kantaa johonkin asiaan. Sarjan konsepti luotiin tämän ilmiön ympärille.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

- Auta Antti! -sarjan idea lähti siitä, että ihmisillä tuntuu olevan aika paljon ongelmia, ja he myös hakevat niihin apua ihan mistä vain, esimerkiksi minulta. Minulle on itketty sosiaalisen median yksityisviesteissä melkein mistä tahansa, oli sitten kysymys hiivatulehduksesta tai homovihasta. Olen usein koettanut vastata, kunnes jossain vaiheessa aloin huolestua vastaamiskompetenssistani, jota ei siis ole. Siispä tein kyvyttömyydestäni ohjelman. Nyt vastaan kymmenosaisessa podcast-sarjassa ihmisten kysymyksiin ja jos en osaa ollenkaan, panen vahingon kiertämään ja kysyn niiltä, jotka osaavat, Antti Holma kertoo.

Bauer Median Kirsi Takala kertoo, että yhä useammat ovat kuluvana vuonna löytäneet podcastit.

3 kommenttia

Suosituksi tulleesta Auta Antti! -podcastista tuli myös toinen tuotantokausi. Holmaa voi kuunnella podcasteissa myös Yle Areenassa viihteellisemmässä Radio Sodoma -podcastissa ( https://areena.yle.fi/1-4150922 ).