Pietarissa duuman jäsen esti Side-by-side -filmifestivaalin avajaiset

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 1
Kuvassa keskellä silmälasipäinen mies on Milonov. Kuva: Regina Bakirova, Side by Side Facebook

Homoihin vihamielisesti suhtautuva duuman jäsen Vitali Milonov ja hänen kuusi apuriaan estivät keskiviikkoiltana 24.10.2018 Pietarissa Side-by-side -filmifestivaalin avajaistilaisuuden sulkemalla pääsyn sisälle juhlahuoneistoon.

Videolla näkyy, miten Milonov halventaa festivaaliin tulijoita. Hän kutsuu heitä perversseiksi. Omaa joukkoaan hän kehuu venäläisiksi omalla maaperällään, mutta festivaaliin tulijat ovat vieraita – heidän isänmaansa on Sodoma ja Gomorra.

Milonov kutsui paikalle poliisit ja tilaisuuden järjestäjien mukaan hän väitti, että sisällä on ihmissieppaus eli panttivankitilanne. Poliisi evakuoi talon ja filmifestivaalin avajaiset jouduttiin perumaan. Milonov itse kertoi, että hän ainoastaan ilmoitti, että talossa rikotaan homopropagandakieltoa. Järjestäjät ilmoittivat, että sisäänpääsy oli vain yli 18-vuotiaille joten kaikki oli laillista.

Myös torstaina poliisit tulivat tapahtumapaikalle, koska oli tehty ilmianto alaikäisten läsnäolosta. Tilaisuus sai alkaa normaalisti.

Järjestäjät vaativat nyt Milonovilta vahingonkorvausta. Pääsylipun tilaisuuteen oli lunastanut 400 ihmistä. Viime vuonna filmifestivaalin vieraana oli Conchita Wurst. Vieraita oli myös Suomesta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Duumaedustaja Milonov on ennenkin ollut häiriköimässä Side-by-side -tapahtumapaikalla. Milonov on ns. homopropagandalain ”isä”. Putin palkitsi hänet kolme vuotta sitten kunniamerkillä isänmaan hyväksi. Hän kuuluu ”Putin-puolueeseen” Yhtenäinen Venäjä.

1 kommenttia

Niin taas kristillistä tuolta ortodoksi-papilta.

Jenkkilässäkin juuri eräs radikalisoitunut kristitty meni joukkosurmaamaan juutalaisia, kun otti todesta johanneksen evankeliumin 8 luvussa 44 jakeessa olevan jeesuksen suoltaman vihapuheen että jeesukseen uskomattomat juutalaiset olisivat saatanan lapsia.