MTV:n Maajussille morsian -ohjelmassa kahdesta morsianehdokkaasta pari

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 2
Maajussille morsian -sarjaa esitetään MTV3-kanavalla (kuva: MTV3)

Maajussille morsian -ohjelman morsianehdokkaat Juulia ja Henriikka ovat MTV:n mukaan löytäneet ohjelman kulisseissa toisensa. 

Maajussi-Maunon morsianehdokas Henriikka ja maajussi-Antti-Jussin ehdokas Juulia tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa Naantalissa treffiviikonlopun ensimmäisen päivän kuvauksissa, löysivät kemian välillään ja lopulta rakastuivat. Pariskunnan kerrotaan elävän toistaiseksi kaukosuhteessa, mutta onnellisessa sellaisessa.

Kumppanin löytyminen samaa sukupuolta olevasta on hämmentänyt molempia ja myös lähipiiriä. He kertovat kuitenkin saaneensa tukea ja hyväksyntää sukulaisilta ja ystäviä.

- Mutta toki jos tämä oli hämmentävää meille, niin luonnollisesti asia on hämmentänyt muitakin enemmän tai vähemmän.

Keväällä 2011 Pielavetinen Janne etsi ohjelmassa sulhasta. Hän oli ensimmäinen mies-puolisoa etsivä mies ohjelman suomalaisessa versiossa. Syksyllä 2011 Ruotsissa samalla formaatilla tehdyssä ”Bonde söker Fru” -ohjelmassa puolestaan Johanna etsi morsianta.

Maajussille morsian on suomalainen versio Farmer Wants A Wife -formaattiin perustuvasta tositelevisio-ohjelmasta, jossa maataloudesta elantonsa saavat miehet tai naiset yrittävät löytää elämänsä rakkauden heille vastanneiden ihmisten joukosta. MTV3-kanava on esittänyt ohjelmaa syksystä 2006 lähtien.

2 kommenttia

Antti-Jussi on suosikkini tuossa sarjassa, koska on miehekäs ja komea, hänessä on myös aimo annos leikkisää koiranpentua.
Se on semmoista kun biseksuaaleja sattuu mukaan tuollaiseen naismies-pariyrityskisaan.

Tosin onhan tuossa ohjelmassa ollut aiemmin myös maajussi etsimässä toista jussia maalle.