Karhupuiston kioski on viimeistä iltaa auki, Hernesaaren taideaidan kioski on edelleen nähtävänä

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • vaeltaja2006
  • 2

Syksy on tullut ja Karhupuiston kioski sulkeutuu, mutta ensi keväänä taas avataan. Hernesaaren taideaidassa kioski säilyy ja sateenkaarilippu liehuu hauskana väriläikkänä. Taideaita avattiin tänä kesänä Helsinki-päivänä 12.6.2018.

Taideaita kulkee Hernesaarenrannan Café Birgittasta Löylysaunan ohi Hernesaaren rannan ravintola-alueelle saakka. Aidassa on kuvattu helsinkiläistä elämää monipuolisesti aamusta yöhön. Jokainen kuvataulu edustaa yhtä vuorokauden tuntia, jotka yhdessä kuljettavat läpi Helsingin lähiöiden ja kantakaupungin katujen.

Taideaidan on toteuttanut Aalto-yliopistosta tulevat suunnittelijat Armi Teva ja Miia Puustinen. Myöhemmin syksyllä alkaa Hernesaaren pitkien hallirakennusten purkaminen ja tilalle tulee asuinkortteleita jo 4-5 vuoden päästä.

Karhupuisto sijaitsee Kallion kaupunginosassa. Karhupuiston lippakioskista on muodostunut kohtauspaikka, jossa hyvin monenlaiset ihmiset poikkeavat pullakahveilla.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Hernesaari sijaitsee eteläisimmässä osassa Helsingin kantakaupunkia. Sinne pääsee Hietalahden torilta kävelemällä suoraan etelään. Se on täytemaalle rakennettu niemi, jossa on mm. telakka ja erilaisia venehalleja. Niiden tilalle tulee pian uusi moderni kaupunginosa.

2 kommenttia

Herculeksen ulkoterassi, katuterassi on kuulemma auki syyskuun lopulle asti.
Sehän aukeaa klo 15 ja kellaribaarin karaoke klo 15.
Ja ihan terassin vieressähän on Lähi-idän ruokapaikkakin.
Kävin oman kullan kanssa k.o kioskilla Hesan-synttärireissullani ja palvelu oli rentoa ja mukavaa. :)