Finlandization-tapahtuma toi Helsinkiin useita mister-tittelin omaavia ja heidän ystäviään

  • Uutinen
  • Pride
  • vaeltaja2006
Lauantaina iltapäivällä oli sateenkaari-henkinen kävely Helsingin keskusta-alueella. Kävely alkoi pitkin Aleksia Kolmen Sepän patsaalta Senaatintorille.

Suomesta ja Finlandizationista on tullut fetissiväelle kiinnostava matkakohde Mister Leather – ja Mister Fetish -titteliä kantavien kautta. Misterien yksi ”tehtävä” on luoda kontakteja eri maiden fetissikerhojen välille. Suomalainen Mister Fetish Finland 2018 Petri "isännöi" ulkomaisia vieraita ja kertoo, keitä mistereitä hän on ehtinyt tavata eilisen ja tämän päivän aikana.

Audio
Mister Fetish Finland 2018 kertoo viikonlopun vieraista.

Lauantaina iltapäivällä tehtiin kiertokävely kaupungille. Mukana oli toistakymmentä ulkomaista vierasta. He olivat liikkeellä juhla-asuissaan. Oppaina olivat MSC Finlandin puheenjohtaja, joka on Helsinkiä tunteva tietokirjailija ja taidehistorioitsija ja Tom of Finland -säätiötä Amerikassa johtava Durk Dehner. Matkan varrella otettiin ryhmäkuvia mm. Tuomiokirkon portailla ja Topeliuksen patsaan äärellä. Ohikulkijatkin räpsivät kuvia omilla kameroillaan. Lapsia tuntuivat ihastuttavan koirahahmot. Erikoislaatuinen joukko mahtui hyvin keskustan katukuvaan. Tosin melko tyhjällä Iso-Roobertinkadulla terasseilla istuvat tuijottivat ja supisivat keskenään.

Durk Dehner kertoili Tomista, kun oltiin Tähtitorninmäellä ja kun käytiin katsomassa hänen viimeistä asuintaloaan Fredrikinkadulla. Hän muisteli Tomin viimeisiä aikoja ja toi terveisiä Tomin henkilökohtaiselta avustajalta, Vikiltä, joka sairauden vuoksi ei päässyt mukaan kiertokävelylle.

Finlandizationin pääjuhla on lauantaina 25.8.2018 Nosturissa, osoite Telakkakatu 32 (lähellä Hietalahden toria). Sunnuntaina on Ravintola Kaartissa ”Fetish-brunssi” alkaen klo 12. Tämä on järjestyksessä 32. Finlandization-tapahtuma.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

MSC Finlandin päätapahtuma Finlandization järjestetään joka vuosi elokuussa.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!