Vatikaani kitkee homoutta psykologisilla testeillä

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 4

Vatikaani on ohjeistanut pappisseminaariin pyrkiville psykologiset testit, joilla kitketään pois "psykopaattiset häiriöt" ja pappiskouluissa pitää seurata "homoseksuaalisuuden ilmenemiä". Henkilöitä, joilla on "syvälle juurtuneita" homoseksuaalisia tendenssejä ei pidä vihkiä papeiksi.

Tämä on jälleen Vatikaanin yritys korjata pahoin kolhiutunutta mainettaan aivan väärin konstein. He pistävät päänsä pensaaseen todellisten syiden edessä. Järjestelmässä on paha vika, joka on mielestäni selibaatin vaatimus. Se pitää ensin korjata.

http://ap.google.com/article/ALeqM5hejaPlCMqsPz8TbjNFpsY9Y5eoVQD9451DH80

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

4 kommenttia

Taitaa tulla siellä papeista pula :-)

Italialainen kaveri ainakin sanoi, että maan tapana on ollut se, että (homo)seksuaalisuudestaan vaivautunut nuori hakeutuukin papiksi. Näin ei tarvitse selitellä sukulaisille miksi ei ole naimisissa.
Olen kuullut monta kertaa aivan samaa, mitä Jukka kertoo. Katolinen kirkko on saanut halpaa työvoimaa, kun ei ole perhettä riesana ja kirkko on tarjonnut homoille turvallisen vaihtoehdon yhteiskunnallisen paineen alla. Jukan tieto kertoo katolisen kirkon ongelman olevan siis myös yhteiskunnallinen.