Prisma-tavarataloketju on Helsinki Pride 2018 -tapahtuman pääyhteistyökumppani

  • Uutinen
  • Pride
  • Sami Mollgren
  • 18

S-ryhmän tavarataloketju Prisma on 25.6.–1.7.2018 järjestettävän Helsinki Pride -tapahtuman pääyhteistyökumppani. Asiasta kerrotaan Yhteishyvä-julkaisun verkkosivuilla.

Yhteishyvän jutussa on esillä SOK:n vastuullisuusjohtaja Lea Rankinen joka kertoo olleensa tiiminsä kanssa Kansalaistorilla vuonna 2014, kun eduskunta äänesti sukupuolineutraalin avioliittolain puolesta. Hän sanoo toivovansa, että jokainen saisi olla oma itsensä myös työyhteisössä. S-ryhmä on noin 40 000 työntekijällään suurin yksityinen työllistäjä Suomessa, ja Yhteishyvän mukaan S-ryhmä on silta työelämään monelle nuorelle.

Yhteishyvä: Työpaikalla jokaisen pitäisi saada olla oma itsensä - muutokseen tarvitaan esikuvia
helsinkipride.fi

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

18 kommenttia

Helsinki Pride, hyvä mutta halpa?

Sponssi-politiikka on aika kummallista, kun tapahtuma järjestetään suurimmilta osin vapaaehtoisvoimin ja viikon tapahtumia järjestävät kolmannet tahot.
Esimerkiksi puistojuhlan järjestäminen esiintyjineen ei ole ilmaista - varsinkin, jos esiintyjät ovat paikalla ammattilaisina ja halutaan tehdä vähän enemmän kuin "talkoo"-menetelmällä. Toinen asia on se, että yhteistyökumppanit osoittavat samalla sitoutumista priden agendaan: hlbti-vähemmistöjen yhdenvertaisen aseman edistämiseen.