Kirjoituskilpailu sateenkaarinuorille käynnistyi

  • Uutinen
  • Yleiset
  • Sami Mollgren
  • 2

Ihmisoikeusjärjestö Seta ja kustannusosakeyhtiö Kosmos järjestävät Ole sinä! -kirjoituskilpailun alle 30-vuotiaille sateenkaarinuorille.

Kilpailun järjestäjien mukaan kirjallisuus kaipaa moninaisempia ääniä ja identiteettejä, jotka kyseenalaistavat juurtuneita käsityksiä. Kilpailun teema on ole sinä – mikä on sinun äänesi ja mitä se haluaa kertoa? Aiheen lähestymistapa on vapaa.

Maanantaina käynnistynyt ilmoittautuminen jatkuu syyskuun 2018 loppuun asti.

- Haluamme kannustaa sateenkaarinuoria ilmaisemaan itseään ja tuomaan esiin omaa ääntään. Kirjallisuudella voi luoda kuvia mahdollisista maailmoista ja tuoda esiin moninaisia kertomuksia ja näkökulmia. Sateenkaarinuorten luoma kirjallisuus voi raivata tilaa jokaiselle kyseenalaistaa normeja ja kasvaa omaksi itsekseen, kommentoi kilpailua suunnittelemassa ollut Setan nuorisotyön koordinaattori Heta Hölttä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kilpailun tuomaristoon kuuluvat kirjailija ja kansanedustaja Jani Toivola, kirjailija ja teatterintekijä Laura Gustafsson, esikoiskirjailija Riina Mattila sekä Setan puheenjohtaja Viima Lampinen. Kilpailuun voi osallistua romaani-, novelli- tai runokäsikirjoituksella. Kolme parasta tekstiä palkitaan. Palkintosummat ovat 1000, 300 ja 200 euroa. Voittajat julkistetaan Helsingin kirjamessuilla lokakuussa 2018.

kosmoskirjat.fi/olesina

2 kommenttia

  • 1 / 2
  • xxxx
  • 25.5.2018, 22.43
Kirjoittamisesta tulikin mieleen, missä viipyy Ranneliikkeen tietosuoja-päivitys? Mitä tietoja Ranneliike kerää käyttäjistään ja mitä jakaa eteenpäin jos jakaa? Käyttäjiähän kehoitetaan rekisteröimään, varmaan dataa kerätään myös ei-rekisteröityneistä käyttäjistä.
Ranneliike.netin rekisteriselosteesta ja käyttöehdoista käyvät ilmi tiedon tallentamiseen ja säilyttämiseen liittyvät olennaiset asiat. Käyttäjää yksilöivää tietoa ei ole luovutettu eikä jatkossakaan luovuteta kolmansille osapuolille. Google Analyticsin käyttö statistiikkan keruuta varten on ollut todettuna ja juuri GDPR:n siirtymäajan päättymistä silmällä pitäen keväästä asti samoin DFP-mainospalvelimen ja AdSense-mainonnan käyttö. Päivitetty nykyajan sävyinen laajempi esitys asista on tulossa.