Itävallan parlamenttivaalit

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 4

Itävallassa pidetään ennenaikaiset parlamenttivaalit syyskuun 28. päivänä. Itävallassa oli sosiaalidemokraattien ja konservatiivisen kansanpuolueen yhteinen hallituskoalitio, mutta nyt se hajosi ja konservatiivit halusivat uudet vaalit. Itävallan kansanpuolue ÖVP oli jo alkanut availla ovia homoliitoille, mutta nyt, kun uudet vaalit ovat tulossa, tilanne on jäädytetty. Samalla on alkanut maanalaistyö siitä, kuka pääsee hallitukseen kenen kanssa. Lähtevätkö vihreät konservatiivien kimppaan, jolloin he voisivat saada varakanslerin viran ja hallituspaikkoja? Hallitusneuvotteluissa ainakin vihreiden mielestä puhutaan homoliitoista.

*****

Kristillisen puolueen ohjelma


Wiener Zeitung kertoi eilen kristillisten tilanteesta ennen vaaleja. Kristillinen puolue (DCP) haluaisi lopettaa naisministerin salkun kokonaan nykymuodossa, koska se edustaa "gender mainstreamia", ja kristilliset eivät sellaista mainstreamia hyväksy. Heidän mukaansa nyt yritetään poistaa mies ja nainen biologisina sukupuolina. Kristillisten mielestä naisministerin sijalle pitäisi saada perheministeri.

Tarvitaanko kristillistä puoluetta, kun kuitenkin konservatiivinen suurpuolue, Itävallan kansanpuolue (ÖVP) on arvoiltaan kristillinen?. Kristillisten huippuehdokas sanoo, että kansanpuolue on ajanut monia sellaisia asioita, joissa kristityiksi itsensä tuntevat kokevat tulleensa petetyiksi. Yksi näistä asioista on gender mainstream, toinen on homoliittoasia. Homous pitäisi kristillisten ehdokkaan mukaan nähdä sairautena, koska on olemassa "parantuneita entisiä homoja". Pitää tehdä kaikki mahdollinen, jotta estettäisiin homoliitojen tulo Itävaltaan. Tätä näkemystä on nykyisessä ilmapiirissä vaikea sanoa julkisesti, koska joutuu heti kritiikkivyöryn alle. Tässä on jotain kristittyjen vainoa muistuttavaa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Muslimeista kristittyjen huippuehdokkaalla on mielenkiintoinen näkemys: Hän arvostaa sitä, että muslimit eivät halua integroitua yhteiskuntaan, jossa on tällaiset liberaalit arvot.

Sukupuolikasvatuksesta kristillisten huippuehdokas sanoo, että se johtaa vain säädyttömyyteen ja seksuaalisiin poikkeavuuksiin. Seurauksena on lapsettomuutta, huumeita ja irstasta rikollisuutta.

http://www.wienerzeitung.at/DesktopDefault.aspx?TabID=3858&Alias=wzo&cob=369854

4 kommenttia

Juupa juu! Samoja laulujahan laulaa presidentti Bushin puolue "Abstinence only", eli täydellisen pidättyvyyden ohjelmalla. Seksuaalikasvatus Bushin leirissä määritellään vähintään paholaisen toiminnaksi, kun enää siitä ei voi syyttä neukkuja.

Republikaanien vaaliorganisaatio on joutunut melkoisesti selittelemään, kun paljastui, että varapresidenttiehdokkaan tyttärellä on teiniraskaus punaniskapojan (juntti) kanssa. On ollut hauska seurata selittelyjä. Poika oli Facebookissa tms. ilmoittanut olevansa juntti, eikä haluavansa lapsia. Nyt poika on nk. keltaisessa liemessä ja pakotetaan naimisiin. Häntä käy sääliksi. Pitäisi vähän varoa, kenen kanssa menee seksiä kokeilemaan ja vielä ilman kortsua. Olisi ollut hyvä, jos hän olisi saanut sitä pelättyä sukupuolikasvatusta.

On tietenkin arvattavaa, että vastapuolella vahingonilo on ollut syvää ja aitoa. Tapauksesta otetaan nyt kaikki mahdollinen irti.
  • 2 / 4
  • Xius
  • 8.9.2008, 16.22
Tutkimusprofessori Osmo Kontula Väestöliitosta toivoo koulujen terveystiedon opetukseen enemmän seksuaalitaitojen opetusta, jottei nuorten tarvitse hakea mallia netin tarjoamasta pornografiasta. Koulujen terveystiedon seksivalistus keskittyy ensimmäiseen yhdyntään ja ehkäisyyn.

Suomalaisten seksielämää vuosikymmeniä tutkinut Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontula haluaa lisätä terveystiedon tunneille myös tietoutta seksuaalitaidoista eli rakastelutekniikoista ja -asennoista.

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id100912.html