Sveitsi: rauhanturvaaja hakkasi homot

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006

Kosovossa rauhanturvaaja turvasi rauhaa, mutta kotona Zürichissä hän on hakannut kaksi homoa sairaalakuntoon. Väkivaltatapaus sattui jo vuosi sitten toukokuun 7. päivänä. 25-vuotias sveitsiläisjoukkojen rauhanturvaaja joi vanhan kaverinsa kanssa olutta, rommia ja vodkaa. Aamuyöstä lähdettiin Langstrasselle, jossa he huomasivat kaksi homoa. Homot olivat juuri tulossa "White-partysta".Isokokoinen rauhanturvaaja iski toista miehistä suoraan kasvoihin, ja syynä oli valtionsyyttäjän mukaan puhdas homoviha. Kun loukkaantunut homo yritti pysäyttää autoa, hänen päälleen käytiin uudelleen ja sitten myös toinen homo sai iskuja ja potkuja. Poliisi tuli paikalle ja pidätti hakkaajat. Nämä istuivat tutkintavankeudessa 23 päivää.

Rauhanturvaaja ei ollut oikeudessa, vaan hän on Kosovossa. Huolimatta oikeusprosessista armeijan viranomaiset ovat pidentäneet hänen palvelusopimustaan. Koska miehet olivat yrittäneet myös ryöstää uhrinsa, vaati syyttäjä 15 kuukauden vankeusrangaistuksia. Oli myös paljastunut, että toinen hakkaajista oli ostanut varastetun aseen.

Oikeus ei havainnut ryöstöyritystä. Sen vuoksi miehet selvisivät sakoilla (21 000 frangia). Uhrien kanssa on privaatisti jo aikaisemmin tehty sovinto.

http://www.20min.ch/news/zuerich/story/26001865

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!