Venäjällä kovia otteita

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Venäjää uhkaa taloudellisen kriisin lisäksi valtioon ja erityisesti väestöön liittyvä kriisi. Perhe on uhattuna. Näin kertoi Trenton katolilaisen ja ortodoksisen kirkon yhteiskokouksessa Venäjän patriarkaatin Bryssel-edustaja venäläis-ortodoksinen piispa Hilarion Alfejev. Hänen mielestään maallistuminen uhkaa perhettä. Oikealle avioliitolle tarjoillaan monia vaihtoehtoja ja lapsia kasvatetaan muuallakin kuin avioliitossa. Vaihtoehtoelämäntavat leviävät. Sen vuoksi Eurooppa kärsii väestöllisestä kriisistä, sanoi piispa Hilarion. Jos homoparit saavat valtiolta saman tuen kuin perinteinen perhe, se on Hilarionin mielestä virhe.

*****

Venäjän oppositio saa saman kohtelun kuin homot ja lesbot. Eilen uusi oppositio yritti mielenosoitusta suositussa puistossa. Mielenosoitus kiellettiin ja puisto eristettiin mellakka-aidoin. Tilaisuuteen tulijat pidätettiin jo metron oviaukolla. Poliisi kertoo lehtimiehille, että heidän tiedustelunsa toimii hyvin. Kaikki mielenosoitukseen tulijat tunnistetaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

vaeltaja2006 kirjoitti: "Mielenosoitus kiellettiin ja puisto eristettiin mellakka-aidoin. Tilaisuuteen tulijat pidätettiin jo metron oviaukolla."

Vähän niin kuin Pinkin Lucia-kulkueen kanssa täällä.
Nyt en voi Pora-liikkeelle vastata kuin soman hymyn :)