Helsingin DTM kiinni pikkujoulukauden alkaessa

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
  • 7
Jonoa dtm-yökerhoon Mannerheimintiellä eräänä talvena.

Helsinkiläisyökerho DTM on remontissa 5.-23. marraskuuta, jonka ajan yökerho on suljettuna.

- DTM rempataan 5.-23.11! Ennen rempan alkamista sulla on kuitenkin vielä 3 viikkoa aikaa bailata kovaa! Uusi DTM avautuu marraskuun lopulla, kerrotaan ravintolan torstaina julkaisemassa twitter-viestissä.

Facebook-päivityksen perusteella yökerho on uudistamassa sisustuksensa kokonaan. Remontin etenemistä kerrotaan olevan mahdollista seurata yökerhon Facebook-sivuilla ja sen muissa sosiaalisen median kanavissa.

Sateenkaariväen suosimia baareja ympäri kaupunkia

DTM:n ollessa suljettuna, on kaupungissa kuitenkin tarjontaa sekä janoisemmalle ja bilehaluisemmalle että muullekin sateenkaariväelle.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

DTM:n naapurikorttelissa Mannerheimintiellä toimii karaokestaan tunnettu Mann's Street ja Pohjoisella rautatiekadulla saman omistajan yökerho Hercules.

Bulevardilla sijaitseva Room BLVD vietti syksyllä 1-vuotissyntymäpäiviään.

Malminrinteessä sijaitseva Café Bar Cavalier vaihtoi alkusyksystä omistajaa, mutta jatkaa entiseen malliin. Sen naapurissa toimii homomiestenkin suosima videovuokraamo Keltainen Ruusu.

Sörnäisten metroaseman tuntumassa Helsinginkadun alkupäässä on pieni, vuosituhannen alussa toimintansa aloittanut Fairy Tale -baari.

Kallion kaupunginosassa Karhupuistossa toimivat vuonna 2009 perustettu KULMA-kahvio ja kesäisin auki oleva jo 15-vuoden ikään ehtinyt Bear Park Cafe -lippakioski terasseineen.

Kallio on tunnettu siitä, että suuri osa baareista on hlbti-myönteisiä, vaikka eivät leimallisesti sateenkaaribaareja olekaan; toisaalta esimerkiksi Kallion Oiva on laittanut sateenkaaritarran ovenpieleensä.

Töölössä, Kisahallin parkkipaikan ja mäntymäen kupeessa sijaitseva Freedom on talviteloillaan. Se on aloittanut kesäkautensa vapun tienoilla vuodesta 2014 lähtien, ja ollut avoinna syksyn alkuun asti.

7 kommenttia

Osan DTM:n asiakaskunnasta kannattaa huomioida (etnisesti syrjivästä ovipolitiikastaan kuuluisaksi tulleen) Hercules-yökerhon osalta marraskuulla se, että Herculekseen on korkeammat minimi-ikärajat, eli pe-la ikäminimi 24v ja muina päivinä 20v. (DTM:ssähän vähimmäisikä on ollut lauantaisin 20v ja muulloin 18v).

Herculekseen ei myöskään käytännössä voi mennä liikuntaesteiset, sillä sekä sen pikkubaari-alakertaan että etenkin päätila-yläkertaan on rappuset, eikä paikassa ole hissiä tms. Kummastakin noista em. kerroksista on lisäksi tultava wc-käyntiä varten rappusia takaisin narikka-sisäänmenoaulaan, jossa wc-tilat vain ovat. (DTM:hän on ollut liikuntaesteisillekin saavutettava).

Kommenttia muokattu: 20.10.2017 klo 18:11
Ei ihan kauheeta vahinkoa pääse tapahtumaan jos demarin blondatut pikkupojat tyttökaveri-joukkoineen jäävät herkun oven ulkopuolelle...
Vesihän on näiden suosikkijuoma ja siitähän ei juuri ekuja jää kassaan, tämän voi havaita jo demarin aukioloajoissa.
Niin ja en ole herkussa töissä :D