Uutisia Italiasta

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2005
  • 69

Italiassa kasvaa huoli alaikäisistä prostituoiduista. He ovat pääasiassa ulkomaalaisia. Viimeksi ratsiassa tsekattiin 200 prostituoitua joista 150 oli alaikäisiä, sanoo roomalainen poliisipäällikkö. Tytöt ovat etupäässä Albaniasta ja Romaniasta. Nuorin prostituoitu on ollut 7-vuotias. Alaikäinen tyttö voi ansaita kuukaudessa jopa 20000 euroa.

Poliisipäällikkö aikoo asenuttaa kameroita paikoille, joissa tytöt päivystävät. Kuvista nähdään rekisterinumerot, ja autoilijat saavat ainakin sakon pysäköintikieltojen noudattamatta jättämisestä. Prostituutio on sallittua, mutta hyväksikäyttö ei.

Myös homoprostituutiota on. Pikkupoikia käytetään pääasiassa baareissa ja yksityisasunnoissa. Erityisesti on albaaneja, nigerialaisia, eteläamerikkalaisia ja itäeurooppalaisia. Alaikäisten kiinalaisten määrä on nousussa.

Tutkimuksen mukaan katuprostituutuion takana on rikollisia organisaatioita. Italiassa toimii arviolta 70000 prostituoitua ja siinä liikkuu 26 miljardia euroa. Asiakkaista 80% hjaluaa palvelut ilman kondomia. Prostituoiduista 12% on HIV-positiivisia.
http://www.kleine.at/nachrichten/chronik/217953/index.do

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

69 kommenttia

Italian pääministeri Romano Prodi käy paavin luona virkaanastujaisvierailulla perjantaina. Paavin ja Prodin välillä on jännitteitä. Romano Prodi on ilmoittanut, että Italiassa pyritään nyt samanlaiseen siviililiittoon kuin Ranskassa („Pact Civile de Solidarité“, PACS). Paavia ärsyttävät erityisesti puheet ei-avioliitossa olevien liitoista ja homoliitoista. Paavi on varoitellut seillaisista laeista, joilla uhataan avioliiton asemaa ja jotka uhmaavat Jumalan tahtoa.
http://www.dolomiten.it/nachrichten/artikel.asp?KatID=f&ArtID=83315
Prodi kävi tänään vaimonsa kanssa paavin luona tämän kirjastohuoneessa. Vierailu kesti 40 minuuttia. Paavi keskusteli bioetiikasta, perhepolitiikasta, kulttuurien välisestä vuoropuhelusta ja kuolinavusta. Paavi on ollut tuohtunut siitä, että Prodi suunnittelee Italiaan Ranskan kaltaista parisuhdelakia.

Paavi on varoitellut avioliiton aseman uhkaamisesta erilaisilla parisuhdelaeilla.
http://www.dolomiten.it/nachrichten/artikel.asp?ArtID=83494&KatID=f