Tuki- ja neuvontapalvelu Sinuiksi saa uusia henkilöitä puhelinpäivystykseen

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Sami Mollgren
Sinuiksi-palvelun Jussi Nissinen, Mikko Väisänen, Taru Höykinpuro, Tommi P. Pesonen ja Outi Santavuori (kuva: Eino Nurmisto)

Sinuiksi-puhelinpäivystyksessä aloittaa syksyllä uusia työntekijöitä. Outi Santavuori ja Taru Höykinpuro.

Santavuori on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, psykologian ja elämänkatsomustiedon opettaja sekä seksuaalineuvoja. Hän valmistuu vuonna 2018 seksuaaliterapeutiksi. Höyrinpuro puolestaan on valmistumassa sairaanhoitajaksi. Hänelle tuttuja ovat erityisesti BDSM-seksuaalisuus ja -identiteetti, monisuhteisiin sekä kehollisuuteen liittyvät kysymykset.

Neljä vuotta neuvontapalvelussa toimineet Jussi Nissinen ja Tommi P. Pesonen jäävät pois päivystystyöstä vuoden loppuun mennessä. Sinuiksi-palvelun mukaan molemmat toimivat jatkossakin palvelun taustatukijoina. Palvelun toiminnanjohtajana jatkaa Mikko Väisänen.

Sinuiksi-palvelulle haetaan vuodelle 2018 lisärahoitusta, toiveena mahdollisuus osa-aikaisen työntekijän palkkaamiseen. Työ sisältäisi neuvontapalvelun ohella myös muuta yhdistystyötä.

Sinuiksi-puhelinpäivystys on avoinna maanantaisin ja torstaisin kello 19-21 numerossa 044 3002355. Lisäksi palveluun voi lähettää anonyymejä kysymyksiä verkkopalstan kautta. Sinuiksi-palvelun vertaistoimijat puolestaan tukevat sateenkaari-ihmisiä ja heidän läheisiään ympäri Suomen Sinuiksi-chat-ryhmissä ja puhelinvertaisina.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu Sinuiksi avattiin keväällä 2014. Palvelun käynnistivät yhteistyössä Pirkanmaan Seta ry ja ranneliike.net -sivuston taustayhdistys Sateenkaariyhteisöt ry. Nykyään palvelua tukee sosiaali- ja terveysministeriö veikkauksen tuotoilla.

sinuiksi.fi
Pirkanmaan Seta: Sinuiksi-päivystykseen uusia ammattilaisia

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!