Biseksuaalinen showpainija kertoi avoimesti kaapistatulostaan, biseksuaalisuutta ei uskottu

  • Uutinen
  • Urheilu
  • vaeltaja2006
Kuva youtube-videosta

Amerikkalainen Anthony Bowens tuli kaapista biseksuaalina viime maaliskuussa. Hän alkoi heti saada kannustusta ja ylistystä internetin nimettömiltä ja kasvottomilta ihmisiltä, mutta ei urheilutovereiltaan tai perheenjäseniltään. Äskettäin hän kertoi radiohaastattelussa kuluneesta puolesta vuodesta.

Anthonyn biseksuaalisuus nousi heti puheenaiheeksi. Onko se oikeaa biseksuaalisuutta vai onko hän sittenkin homo? Anthony ei ollut osannut odottaa kommentteja, joissa hänen biseksuaalisuuttaan epäillään. Oma sana ei tunnu riittävän. Hän sanoo, että vaikka bi-mies tapailee kaveriaan ja viettää tämän kanssa elämäänsä, ei se muuta tunnesuhteita tyttöihin. Kun ensimmäiset lehtijutut hänen kaapista tulostaan ilmestyivät, hän pelkäsi, että reaktiot hlbt-ihmiseen ovat kielteisiä, mutta kommentit koskivatkin lähes ainoastaan sitä, onko hän todella bi vai sittenkin homo.

Hänen läheinen ystävänsä Michael on ollut tukena. He ovat tunteneet toisensa noin vuoden. Youtube-videosta käy ilmi, että Anthony ja Michael ovat enemmänkin kuin kavereita. Jos tämä video ei naurata, youtubessa on niitä lisää.


Anthony Bowens oli otsikoissa jo puoli vuotta sitten ja nyt jälleen homolehdet kirjoittavat tästä showpainijasta. Ranneliikkeen uutinen keväällä 2017

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

http://ranneliike.net/teema/showpainija-tuli-kaapista-poikaystavansa-kanssa-tekemansa-youtube-videon-myota?aid=12849


Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!