Bushido voitti MTV-palkinnon

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006
  • 2

Aamu-uutisissa tuli kylmä suihku saksalaisten homojärjestöjen niskaan. Homofobisia lausuntoja antanut saksalais-marokkolainen räppäri Bushido on voittanut »MTV Europe Music Award«-palkinnon parhaana saksalaisena taiteilijana. Palkinto jaettiin Münchenin olympiastadionilla.

Viime viikolla Bushido haukkui jälleen homot epänormaaleiksi. Hän muslimi ja näyttelee esiintyessään homoille keskisormeaan.
http://www.gayboy.at/news/12245

Homojärjestöt eivät ole vielä heränneet kauhistelemaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

Saksankieliset MTV ja VIVA -musiikki-tv-asemat poistavat kaikki Bushidon videot ohjelmistostaan, ilmoitettiin eilen. Tv-asemien ja levytuottajan väillä on jotain epäselvyyksiä, oli selityksenä. Tarkempaa tietoa ei ole, mutta Bushidoa syytetään homo- ja naisvihamielisistä lauluteksteistä. Viva ja MTV kuuluvat amerikkalaiseen Viacom-konserniin.

Bushido itse rauhoittelee kotisivuillaan kannattajiaan: Ei hätää. Tulkaa konsertteihini!.
Bushidolla oli Hannoverissa uuden levyn julkistamiskonsertti. Paikalla oli 4500 katsojaa. Yhtäkkiä lavalle pääsi livahtamaan nuori mies, joka meni Bushidon luo ja iski nyrkillä keskelle naamaa. Bushidon seurue riensi apuun. Syntyi yhteenotto ja kahinoiva ryhmä putosi lavalta turva-alueelle. Bushido itse katseli keskellä lavaa. Turvahenkilökunta sai joukon rauhoittumaan ja hyökkääjä oli yltä päältä veressä. Poliisi saapui paikalle ja otti tappeluun osallistunutta väkeä kiinni. Konsertti pääsi jatkumaan.

Hyökkääjä oli 22-votias irakilainen, joka tunnettiin ennestään pikku rikoksista, mm. huumausainealalla. Kuulustelujen jälkeen hän pääsi vapaaksi. Nyt tutkitaan, keitä vastaan nostetaan syyte vammojen tuottamisesta.

Bushido itse on tullut tunnetuksi viime aikoina nais- ja homovihamielisistä lauluteksteistään. Hän itse on myös osallistunut pikkurikollisuuteen. Vuonna 2005 hän hakkasi turvamiehensä kanssa itävaltalaisen miehen sairaalakuntoon ja istui vankilassa kaksi viikkoa. Bushidon videoita ei enää perjantain jälkeen ole soitettu VIVAn ja MTVn ohjelmissa. Laulaja itse kehottaa kannattajiaan: Ei huolta, tulkaa konsertteihini! Kannattajat ovat etupäässä murkkuikäisiä.

(tv-kanava N24)