Kainuu Pride 2017 -viikonloppu 7.-9.7. starttaa Kajaanissa

  • Uutinen
  • Pride
  • Sami Mollgren
Kainuu Pride 2017 -viikonloppua vietetään 7.-9. heinäkuuta.

Kajaanissa vietetään Kainuu Pride -tapahtumaa perjantaista sunnuntaihin, 7.-9. heinäkuuta. Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa. Tapahtuman suojelija on Heidi Lunabba.

Perjantaina ohjelmassa on keskustelu sukupuolen moninaisuudesta ja vertaistapaamisia eri ryhmille. Lisäksi illalla on luvassa bileet. Lauantai-iltapäivänä järjestetään Sateenkaaripicnic, ja myöhemmin illalla on bileeet. Sunnuntaina on sateenkaaribrunssi ja messu, jonne sateenkaariväki on tervetullut.

Viikonlopun aikana Kajaanin taidemuseossa kootaan yhteisöllistä sateenkaaripeittoa, johon kukin voi tuoda oman osansa. Kajaanin Raatihuoneella on avoinna vielä perjantaina ja sunnuntaina HLBT-näyttely, joka esittelee nykytaidetta sukupuoli- ja seksuaalivähemistöistä erilaisista näkökulmista tarkasteluna. Pride-viikolla Kajaanin, Kuhmon sekä Suomussalmen kirjastoissa on sateenkaarihyllyt. Perjantaina pride on esillä Kajaanissa myös markkinakadulla.

Kesän 2016 Kainuu Prideen osallistui lähes 200 ihmistä

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kesällä 2016 järjestetty ensimmäinen Kainuu Pride -tapahtuma kokosi lähes 200 ihmistä Piknikille Rantapuistoon ja sen jälkeen kauppatorilla käynnistyneeseen torijuhlaan.

Kainuu Pride Facebookissa
Ensimmäinen Kainuu Pride kokosi liki 200 osallistujaa

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!