Villit Pippelit teki paluun Hulahula Suomi -tanssiohjelmassa

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006
  • 1
Villien Pippeleiden show, kuva youtube-videosta

Hulahula Suomi -ohjelman kuudennessa osassa kerättiin tanssijoita pääkaupunkiseudulta. Mukaan tanssiin lupautui Villit Pippelit -ryhmä, joka esiintyi 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa. Villit Pippelit otti vaikutteita amerikkalaiselta Village People -ryhmältä.

Hulahula Suomi -ohjelmassa ryhmää vetänyt Pekka Saukkonen kertoi hauskasti Villeistä Pippeleistä ja heidän esiintymisistään. Esiintymisasuja oli paljon ja omasta takaa oli monenlaista puku- ja lavaosaajaa.

Villit Pippelit oli avoimesti homohenkinen discoyhtye, jossa pääosana ei ollut huippuosaaminen vaan hyvä fiilis. Hulahula Suomi -tanssisohjelmassa harjoiteltiin yksi esitys Marco Bjurströmin johdolla. Mukaan haalittiin erilaisia tanssija- ja maallikkoryhmiä, mm. pappien ryhmä. Harjoittelupaikkana oli Oopperan amfiteatterissa oopperatalon eteläsivustalla - avoimen taivaan alla.

Hulahula Suomi -ohjelman lopullisena tavoitteena on, että eri puolilla Suomea juhannuksena järjestetään suuri yhteinen tanssiesitys. ”Koko Suomi” tanssii.


Villit Pippelit, Jyrki Hit Challenge 1999, Youtubessa

Hulahula Suomen kuudes osa Areenassa

1 kommenttia

Onko tämä uutisen arvoinen asia? Mieluummin vaikenisin kuoliaaksi koko ryhmän.