Kallion Terassibaari on historiaa

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
  • 5
Terassibaari on muuttanut nimensä Extreme Bariksi. Sateenkaarilippu ei liehu enää uudessa baarissa.

Helsingin Kalliossa Porthaninkadun ja Neljännen linjan kulmassa sijainnut TerassiBar on historiaa. Syksyllä 2012 avatun baarin historiaan mahtui myös joitain omistajavaihdoksia.

Tilassa jatkuu yhä baaritoiminta Extreme Bar -nimellä. Sateenkaarilippuja ei kuitenkaan enää näy.

Huhtikuussa 2017 kiinteistö on huputettuna remontin vuoksi.

Karhupuistossa kahvila ja Helsinginkadulla baari

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Näkyvästi sateenkaarilippua esillä pitävät Kalliossa Karhupuiston Bear Park Cafe ja Kulma-kahvio kahvilatoiminnan merkeissä sekä anniskelutoimintaa harjoittava Helsinginkadulla sijaitseva Fairytale. Lukuisat muutkin Kallion baarit ovat sateenkaarimyönteisiä, vaikka eivät liputakaan sateenkaarella

Syksyllä 2013 lopetti toimintansa Kalliossa Kaarlenkadulla lähes 20 vuotta toiminut Nalle pub.

5 kommenttia

  • 1 / 5
  • Anonyymi
  • 18.5.2017, 23.49
Hei. TerassiBAR eli tätänykyä Extreme BAR on ihan yhtä sateenkaari kuin ennenkin! Omistaja vaihtoi vain baarin nimeä taloyhtiön remontin ansiosta. Tervetuloa vaan kaikki!!

t. Jaakko / TerassiBAR
No niinpä näyttäisi myös naamakirjan mukaan olevan paikka edelleen hengissä. Hyvä niin! :-)
Mutta ilmeisesti omistaja ei enää halua profiloitua vain homobaariksi. Vanhan baarin facebook-sivulle on vaihdettu uusi nimi, mutta uuden baarin nettisivuilla vanhasta esittelytekstistä on poistettu tuo "homoisa tunnelma" :-(

https://www.facebook.com/pg/terassibar/about/?ref=page_internal

ExtremeBAR (ent. TerassiBAR) on intiimi, olohuonemainen baari Kallion sydämessä, Porthaninkatu 9:n toisessa kerroksessa aivan Saiturinpörssin yläpuolella. Baarissamme on monipuolinen pullotuotevalikoima, kahveja, teitä, pientä purtavaa, ilmainen Wi-Fi sekä kiehtovimmat kyläläiset. Tervetuloa iloitsemaan illasta, sekä hauskasta ja homoisasta tunnelmasta - yksin tai porukalla!

http://extremebar.fi/index.htm

Extreme Bar on olohuonemainen baari Kallion sydämessä, Porthaninkatu 9:n toisessa kerroksessa aivan Saiturinpörssin yläpuolella. Baarissamme on monipuolinen pullotuotevalikoima, kahveja, teitä, pientä purtavaa, ilmainen Wi-Fi sekä kiehtovimmat kyläläiset. Tervetuloa yksin tai porukalla!

Kommenttia muokattu: 20.05.2017 klo 13:33