Eurooppalaisten hlbtiq-urheilujärjestöjen vuosikokous Düsseldorfissa

  • Uutinen
  • Urheilu
  • vaeltaja2006
Viime kesän Eurogamesit antoivat lisäväriä Helsinki Priden kulkueelle.

Juuri nyt maaliskuun alussa kokoontuvat Düsseldorfissa eurooppalaisten hlbtiq-urheilujärjestöjen edustajat vuosikokoukseen. Suomesta urheiluseura HOT kuuluu eurooppalaiseen kattojärjestöön EGLSFiin.

Paikalle odotetaan noin 100 edustajaa eri maista. Osanottajia on myös Venäjältä, Romaniasta ja Bulgariasta. Kokouksessa tehdään päätös vuoden 2020 Eurogameseista.

Tänään perjantaina on kansainvälinen urheilukonferenssi, jossa teemana ovat maahanmuuto ja monenlaisuus. Illemmalla on ylipormestari Thomas geiselin vastaanotto. Vuosikokous on tärkeä Düsseldorfille, koska vuoden 2020 eurogameseja haetaan Düsseldorfiin. Kaupunginhallitus ja valtuusto ovat asettuneet tukemana hakemusta. Päätös tehdään lauantaina n. klo 17.30. Suunnitelmissa on 20 lajin kisat ja laaja kisakylä. Helsingissä vastaava nähtiin viime kesänä kansalaistorilla. Helsingin EuroGamesien kokemukset voi lukea EGLSF:n loppuraportista
https://www.eglsf.info/box/public.php?service=files&t=1b5eb5646ab12667cecf8376a27b99a8&path=%2FEuroGames%202016%20Report

Tämäntyyppisiin konferensseihin kuuluu myös vapaa-ajan ohjelmaa. Tällä kertaa kaupunkikieros tehdään raitiovaunulla. Iltaohjelmassa on ”Social Dinner” ja lauantai-illan bileet Kammer-klubilla vanhassa kaupungissa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!