Karhuja nähty Kölnissä

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Uusi Mr. Bear Germany valittiin Kölnin karhujuhlilla viime viikonloppuna. Uusi mister on 32-vuotias Reinhard Niedersachsenista. Päätös oli yksimielinen. Juhlissa oli voittajaa valitsemassa 1500 karhua. Kakkospaikan sai 39-v. Christoph Wienistä ja kolmas oli 37-v Ali.

Voittaja ei ole täysin tyypillinen karhu. Vatsaa ei ole, ja hän on hoikka ja treenattu. Mutta ulkonäköhän on vain osa valintaperusteista. Yhtä tärkeää on säteily, lavalla ja muualla.

Vaikka valitaankin Mr Bear Germany, hänen ei ole pakko olla saksalainen. Viime vuonna voitti hollantilainen. Tänä vuonna juhlille osallistui ihmisiä 60 maasta, kaukaisimmat Uudesta Kaledoniasta ja Hondurasista. Suurin ulkomaalaisryhmä oli Italiasta. Myös entisestä Itä-Euroopasta oli vieraita, samoin arabimaista. Olikohan paljon Suomi-karhuja? Juhlien teema oli Country Bear.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Juhlimisen ohessa muistettiin hijaisella hetkellä Turkissa murhattua aktivistia Yildiziä.

Pieni galleria
http://www.queer.de/galerie.php?gal_id=129&picc=1

2 kommenttia

Chubby Mikey (29v) on homo ja hän painaa 240 kiloa, asuinpaikka Amerikka. Hän on ollut valokuvamallina ja kuvista on syntynyt poikakalenteri, hinta 14,99 dollaria.
Hän kertoo, että on paljon ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita ylipainoisista. Usein nämä ovat laihoja ja lihaksikkaita. Heitä miellyttävät kaartuvat muodot. Hän sanoo saavansa satoja e-maileja viikossa. Hän kertoo elävänsä hyvin terveesti. Äskettäin hän kävi lääkärissä, ja lääkäri sanoi, että hän on tervein ihminen, jonka hän on tavannut pitkään aikaan. Ihmisten pitäisi alkaa rakastaa itseään sellaisena kuin on eikä lähteä mukaan median epärealistisiin kuvitelmiin
Tämäkin juttu on alun perin napattu karhusivustolta. Ks. kuvia

http://velvet.hu/sztori/cm081122/?main&rnd=608

Pienen etsimsien jälkeen löytyivät myös kotisivut, joissa on lisää kuvia
http://www.chubbymikey.com/