Pekka Haaviston ja Antonio Floresin aidatulle kotipihalle ilmestyi lumeen poljettu homottelu

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 7


Kun Pekka Haavisto ja Antonio Flores tiistaina aamulla heräsivät, tuoreessa lumessa talon pihalla oli poljettuna keppikirjaimin: HOMOT. Asiasta on informoitu eduskunnan turvallisuusjohtajaa.

Lumessa näkyy kengän jälkiä. Jäljet eivät ole pikku poikien kenkien jälkiä vaan aikuisemman ihmisen. Puuhailu on tapahtunut tiistaina aidatulla sisäpihalla, kotirauhan piirissä. Antonio Flores julkaisi kuvan homottelusta sosiaalisessa mediassa. Haavisto kertoi Helsingin Sanomille, että kansanedustajiin kohdistetaan aika ajoin kiusaamista tai uhkailua, mutta heidän perheensä on saanut olla melko rauhassa.

Ilta-Sanomat kertoi asiasta aamulla ensimmäisenä. Pekka Haavisto ja Antonio Flores nousivat laajasti julkisuuteen viime presidentinvaalien aikaan, kun Haavisto oli Sauli Niinistön vastaehdokkaana.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

7 kommenttia

Taitaapa luonnottomiin uskomuksiin uskovilla olla pinna kireällä ja hengellisesti heikko olotila, kun myös biseksuaalit, trans-ihmiset ja homo-rakkaat ihmset pääsevät kohta aviotumaankin yhdenvertaisesti jälleen, kuten perinteisesti aiemminkin.

uskomuspiireissä taas on rakkaudenkin suhteen ilmiselvä uskottavuusongelma, kun joutuvat palvomaan ikisinkuksi taivasperäkammarin seniiliksi jäänyttä jumalaukkellia, jota yhtään kukaan ei ole kelpuuttanut puolisokseen ; )

Kommenttia muokattu: 01.02.2017 klo 17:33
Sekopää Human taas tuo syyttä keskusteluun samaa lässytystä uskonnosta ja mukaan tietty bisset ja transu. Nappaapa lääkkeesi, terve et ole kuten moni täällä onkin jo todennut ja mitä olen kuullut muualta. Hyvä että sinulla netti koska livenä olet kuulema yhtä sietämätön kuin kirjoituksesi.

"ikisinkuksi taivasperäkammarin seniiliksi jäänyttä jumalaukkellia, jota yhtään kukaan ei ole kelpuuttanut puolisokseen ; )"

Siis oikeasti, kuka kirjoittaa tälläistä muka nokkelaa lapsellista tekstiä? Yhtä jälkeenjääneen kuuloista kuin kiihkouskovaisten kirjoitukset. Human kuulostaa oikeasti säälittävältä kirjoituksineen.

Kommenttia muokattu: 01.02.2017 klo 18:00