Ronaldo laittoi jauhot suuhun häntä homotelleelle vastustajalle

  • Uutinen
  • Urheilu
  • Sami Mollgren
  • 5
Cristiano Ronaldo ja Koke harrastivat nokkapokkaa pelikentällä (kuva: Chema Moya / EFE / Lehtikuva)

Real Madridin hyökkääjä Cristiano Ronaldo ei hätkähtänyt homottelua. Espanjalainen radiokanava kertoi kuulleensa Ronaldon selittävän kentällä tapahtunutta sananvaihtoa joukkuetoverilleen.

Taustalla lauantainen tapaus pelikentällä: Ronaldo ja Atlético Madridin nimellä Koke tunnettu Jorge Resurrección Merodio ottivat yhteen, Ronaldon juuri tehtyä hattutempun. Tuomari antoi molemmille pelaajille varoituksen.

Espanjalainen radiokanava Cadena Ser kertoi kuulleensa Ronaldon avautumisen joukkuetoverilleen. Sen mukaan Ronaldo kertoi Koken kutsuneen häntä alatyylisellä ilmaisulla homoksi ja Ronaldon kiukkuisena vastanneen siihen: "Saatan olla homo, mutta hyvin rikas sellainen. P-reikä.".

Real Madrid voitti paikallisottelun lukemin 3-0.

Jalkapallon lajijärjestöt ovat pyrkineet puuttumaan palaajien ja yleisön asiattomaan käytökseen, kuten rasistiseen ja homofobiseen huuteluun.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ronaldon seksuaalista suuntautuneisuutta on spekuloitu toista vuosikymmentä, esimerkiksi siksi, että hän mielellään "laittautuu". Muutama vuosi sitten hän vastasi olevansa sovussa seksuaalisuutensa kanssa, eikä hänellä ole tästä ongelmaa.

Kesällä 2010 Portugalin avatessa avioliiton myös homopareille Ronaldo ilmaisi kannattavansa asiaa.

Ronaldo kertoi kesällä 2010 myös tulleensa isäksi. Hän toimii Christiano-poikansa ainoana huoltajana, eikä äidin henkilöys ole julkisesti tiedossa. Maailman parhaana jalkapalloilijana yleisesti pidetty Ronaldo on nähty usein näyttävien naisten kanssa.

Loppuvuodesta 2015 Ronaldon yksityiselämä oli esillä, kun hän ja hollantilais-marokkolainen menestynyt potkunyrkkeilijä Badr Hari julkaisivat sosiaalisessa mediassa valokuvia. Espanjan mediassa kerrottiin tuolloin Ronaldon säännöllisistä vierailuista yksityiskoneellaan Marokon Rabatiin Haria "halailemaan". Uutisiin liittyy arveluja miesten välisestä läheisemmästäkin suhteesta.

Towleroad: Cristiano Ronaldo Responds to Anti-Gay Slur on Field: ´A Faggot, Yes, but a Rich One´
Mirror: Koke calls Cristiano Ronaldo a ´f****t´ but Real Madrid star has last laugh with most Ronaldo comeback possible
Naij.com: I am a rich gay - Ronaldo (photos)
Ronaldon läheinen suhde marokkolaiseen potkunyrkkeilijään puhuttaa

5 kommenttia

  • 1 / 5
  • 1965
  • 21.11.2016, 16.39
Hyvä heitetty Ronaldo!!!
Onpas hupaisa nimi tuolla toisella pelaajalla, Jorge Resurrección Merodio,
eli Jorge ylösnousemus Merodio - taisi nousta ihan kusi päähän hänellä.

Ronaldo se ehtii joka paikkaan, kädelläänkin - ja Messi ei voi muuta kuin hymyillä http://i2.gmx.ch/image/538/31171538,pd=2.jpg