USA: Focus on the Family on ajatunut talousvaikeuksiin

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 14

Homojen oikeuksien kiivain vastustaja USA:ssa ja homojen eheyttämistä voimakkaasti tukeva FOF on joutunut vaalien vuoksi taloudelliseen ahdinkoon. Viime kuussa potkut sai lähes viisikymmentä työntekijää. Nyt FOF on ilmoittanut uusista potkuista 202 työntekijälleen, mikä on peräti 20% järjestön työvoimasta. FOF pumppasi homoavioliittoja vastustavaan vaalikampanjaan suoraan ja epäsuorasti yli 600 000 dollaria.

Mielestäni ilmassa on selviä merkkejä uskonnollisen äärioikeiston vallan taittumisesta. Amerikkalaiset ovat saaneet kenties kylläkseen heidän arrogantista tavastaan tunkeutua ihmisten elämään vaatien omaa malliaan kaikkien noudatettavaksi. Se siitä uskonnonvapaudesta ja toisen kunnioittamisesta.

FOF:n taloudellisesta alamäestä uutisoi The Colorado Independent.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

14 kommenttia

JuhaniV kirjoitti: "Mielestäni ilmassa on selviä merkkejä uskonnollisen äärioikeiston vallan taittumisesta. Amerikkalaiset ovat saaneet kenties kylläkseen heidän arrogantista tavastaan tunkeutua ihmisten elämään vaatien omaa malliaan kaikkien noudatettavaksi. Se siitä uskonnonvapaudesta ja toisen kunnioittamisesta."

Enpä nyt tiedä, onko asia ihan noinkaan. Kaliforniassahan rajattiin taas homot avioliiton ulkopuolelle, eli he kuitenkin onnistuivat. Ja aika pienellä rahamäärällä, kun ottaa huomioon, että monet yksityiset lahjoittivat paljon suurempiakin summia (voi tietty olla, että uskiksetkin on lahjoittanut). Olen sitä mieltä, että FOF olisi saanut lahjoittaa vieläkin enemmän rahaa, että olisi mennyt ihan totaalisen konkurssiin.
...no perun kirjpittamiseni vasten parempaa tietoani koska en löytänyt enään vastinetta kirjoitukselleni netissä.
sorry