Jack Wrangler on kuollut

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006

Jack Wrangler ehti uransa aikana 70- ja 80-luvuilla esiintyä 85 hetero- ja homovideossa. Tähti syntyi 1946. Hän esiintyi lapsitähtenä televisiossa, kristillisesssä sarjassa »Faith Of Our Children«. 1960-luvulla hän esiintyi strippausshowuissa ja sieltä hänet löydettiin videoihin. Syvän siniset silmät jäivät monelle mieleen esimerkiksi videoista Kansas City Trucking cCo., Sex Magic ja A Night at the Adonis. Säännöllisesti hänen kuvansa oli homolehtien etusivuilla. Hän oli yksi niistä harvoista homomiehistä, joka näytteli myös naisten kanssa.

Myös yksityiselämässään hän eli epätavanomaisesti. 1994 hän meni naimisiin 22 vuotta vanhemman pop-laulajattaren Margaret Whitingin kanssa. Advocatessa hän selitti suhdettaan. Hän kertoi, että hän ei ole bi- tai hetero- vaan homo, mutta hän ei pysty elämään tyypillistä homoelämää. Hän joutuu aina kilpailemaan muiden kanssa. Jos hän oli jonkun kanssa, siitä tuli heti paremmuuskisa, paremmuus kaikessa,: pukeutumisessa, seksissä. Myös naisen kanssa joutuu kilpailemaan, mutta eri lähtökohdista.

Viime vuonna hänestä valmistui dokumenttifilmi »Wrangler: Anatomy of an Icon«. Videouran jälkeen hän toimi teatterituottajana. Lisäksi hän oli mukana monissa aids-hyväntekeväisyyskampanjoissa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Dokumenttifilmin traileri

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!