Tom of Finland kahvipöydässä

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
  • 7
Suodatinjauhatus ja pavut (kuva: Robert Paulig Roastery)

Tom of Finland -teema on löytänyt tiensä myös kahvipaketteihin. Robert Paulig Roastery tuo osana Art Roast -kahvisarjaansa markkinoille tummapaahtoisen suodatinjauhatuksen ja kokonaiset pavut - vaaleassa paketissa myytävä Built Bold ja tummassa paketissa myytävä Heavy Duty. Molempia saa neljällä eri kuvituksella.

- Kahvi on Suomessa lähes pyhää, ja kahvivalinnoissa kangistutaan helposti tuttuihin ja turvallisiin tuotteisiin. Rohkaisemme kaikkia tekemään kahvista seikkailun, ja ottamaan Tomin miehet kyytiin, sanoo Robert Paulig Roasteryn toimitusjohtaja Juhani Oranen perjantaina julkaistussa tiedotteessa.

Alkuun Tom of Finland -kahvi tulee myyntiin ainakin K-ryhmän kauppoihin ja myöhemmin myös paahtimon nettikauppaan. Kahvia voi ostaa myös Helsingin Taidehallin tulevasta Tom of Finland -suurnäyttelystä, joka on avoinna 7.5.–7.8.2016.

Erikoiskahvit pakkauksineen on kehitetty yhteistyössä Tom of Finland -säätiön kanssa.

Porvoon Tolkkisissa toimivan paahtimon Art Roast -tuotteisiin kuuluu myös esimerkiksi Tove Janssonin Muumi-teemaiset kahvit.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tom of Finland tunnetuimpia suomalaistaiteilijoita

Tom of Finlandina tunnettu Touko Laaksonen (1920-1991) on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista suomalaistaiteilijoista.

Syyskuussa 2014 Suomen posti julkaisi Touko Laaksosen kunniaksi Tom of Finland -postimerkkejä, jotka herättivät laajaa kiinnostusta ja keskustelua myös kansainvälisesti. Saman vuoden marraskuussa Finlayson puolestaan lanseerasi yhteistyössä Tom of Finland -säätiön kanssa niin ikään Laaksosen teoksiin pohjautuvan tekstiilimalliston, jonka ensimmäisinä tuotteina olivat satiinipussilakanat ja -froteepyyhkeet. Finlaysonin verkkokaupan myynnin kasvu oli merkittävää.

Alkuvuodesta 2015 Tom of Finlandin piirrostöitä tuli amerikkalaisen Rufskin-vaatemerkin tuotteisiin. Design-palohälyttimistä tunnettu Jalo Helsinki on puolestaan tuonut markkinoille Tom of Finland -teemaiset sammutuspeitteet. Turussa ja Kotkassa Tom of Finland on ollut teatteriesityksen aiheena.

Tom of Finland -nimisen elokuvan on määrä saada ensi-iltansa helmikuussa 2017. Turun kaupunginteatterin Tom of Finland -musikaali puolestaan saa kantaesityksensä tammikuussa 2017, ja se on osa virallista Suomi 100 -juhlavuotsiohjelmaa.

Robert Paulig Roastery Facebookissa
robertpaulig.fi

7 kommenttia

  • 1 / 7
  • xxx
  • 19.3.2016, 10.48
Ilmerisesti ei ole tarvetta vaikkapa ToF liukkarille tai nahkabalsamille? Pannu kuumaksi sillävälin kun lakanat kuivuu narulla (pyykki, ei bondage..) ja ajankuluksi voi lähetellä Putinille postikortteja?